HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Isparta'da yolcu otobüsü devrildi

Isparta'dan Antalya yönüne giden yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 38 kişi yaralandı.

Isparta- Antalya karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 38 kişi yaralandı.

Isparta'dan Antalya'ya giden Tuna Çoban'ın yönetimindeki 32 ER 988 plakalı otobüs, Kazaklar Tüneli mevkiinde saat 16.00'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. Otobüste bulunan 50 yolcu bir anda kendilerini can pazarında buldu.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yoldan geçenlerin yardımına koştuğu yaralılara ilk müdahale yapılırken, kaza yerine ambulanslar ve sağlık görevlileri kurtarma ekipleri sevk edildi. Otobüste sıkışan yaralılar kurtarma ekipleri tarafından çıkarılırken, 3 yolcunun otobüs altında kalarak öldüğü, 38 kişinin de yaralandığı anlaşıldı.

Yaralılar ambulanslarla Burdur'un Ağlasun ve Bucak ilçeleri, ile Isparta ve Antalya'daki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular, cep telefonlarıyla yakınlarını arayarak olayı haber verdi. Bazı yolcuların yakınları olay yerine geldi.

Kazada ölen ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 yolcunun cenazeleri Burdur Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kaza nedeniyle Isparta- Antalya karayolu bir süre trafiğe kapandı.

En Çok Aranan Haberler