HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Bağcılar'da polisi linç ettiler

İstanbul Bağcılar’da bir çocuğun ölümüne sebebiyet veren polis, halk tarafından linç edildi. Linç görüntüleri saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Bağcılar’da sivil bir polis ile 2 kişi arasında "yan bakma" meselesi yüzünden kavga çıkmış, yaşanan boğuşma sırasında polisin silahının ateşlenmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybetmişti. Polisin bir başka polis aracına giderek teslim olduğu sırada vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak linç edilmesi kameralara saniye saniye yansıdı.

Bağcılar Güneşli Meydanı'nda saat 20.00 sıralarında, otobüs durağında bekleyen sivil kıyafetli bir polis memuru ile Coşkun A. ve yanında bulunan kişi arasında “yan bakma” meselesi yüzünden tartışma çıkmış, biri sabıkalı ve araması olan 2 şahıs polise saldırmaya ve o esnada silahını elinden almaya çalışmıştı. Boğuşma esnasında polisin silahının ateşlenmesi sonucu o sırada yoldan geçen küçük Suriyeli kıza kurşun isabet etmişti. Olay sonrası 5 yaşındaki kız çocuğu hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayın hemen sonrasında yaşananlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Kavgaya karışan polis memuru, yoldan geçmekte olan bir trafik polisi aracına binerek teslim olmak istedi. Bu sırada öfkeli kalabalık trafik polisi aracının önünü kesti.

Araçtan indirilen kavgaya karışan polis memuru, adeta linç edildi. Sopalarla dövülen polis memurunu meslektaşları kurtarmaya çalışınca, kalabalık trafik polislerine de saldırdı. Bazı vatandaşlar polis memurunu linç edenleri sakinleştirmeye çalışırken, öfkeli kalabalık polis memuruna defalarca yumruk attı. Daha sonra olay yerine gelen takviye ekiplerle kavgaya karışan polis memuru polis merkezine götürüldü. Cep telefonu görüntülerinde, kavgaya karışan polis memuru araçtan çıkarılıyor. Bazı vatandaşlar sopayla vururken, bazıları da yumruk atıyor. Bu sırada bazı vatandaşlar trafik polislerine saldırıyor. Araç içinde bulunan polisler linç girişiminde araçtan aşağıya inemiyor. Bir ara polis memuru araca binmeye çalışırken, vatandaşlar tekrar polis memurunu araçtan çıkarıp dövüyor.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN VURULMA ANI KAMERADA

Bağcılar Güneşli Meydanı'nda otobüs durağında bekleyen sivil kıyafetli bir polis memuru ile Coşkun A. ve yanında bulunan kişi arasında “yan bakma” meselesi yüzünden tartışma çıkmıştı. Biri sabıkalı ve araması olan 2 şahıs polise saldırmaya ve o esnada silahını elinden almaya çalışmış, boğuşma esnasında ise silahtan çıkan kurşun 5 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna isabet etmişti. Suriyeli kız yapılan müdahelere rağmen kurtarılamazken silahtan çıkan diğer mermiler ise Coşkun A. ve yanındaki kişiye isabet ederek yaralanmalarına neden olmuştu. Yaşanan o korku dolu dakikalar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

VURULAN SURİYELİ KIZI KUCAĞINDA TAŞIDI

Görüntülerde, yaşanan olay sırasında vatandaşlar bir anda paniğe kapılarak kaçmaya başlıyor. Kaçanlar arasında kucağında çocuk olan bir kadın da görünüyor. Kadın bir süre sonra kucağındaki çocuğu zemine bırakıyor. Vurularak hayatını kaybeden Suriyeli kızın üzerine bir kadın kapanıyor. Suriyeli kızı daha sonra bir kadın kucağına alarak olay yerinden uzaklaştırıyor.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler