HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Beşiktaş'ta gasp dehşeti kamerada

Beşiktaş’ta çantasını gasp etmeye çalıştığı genç kadını öldüresiye döven zanlı, sokak ortasında dehşet saçtı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Beşiktaş’ta hemşire olduğu öğrenilen genç bir kadın işe giderken gaspçı dehşeti yaşadı.

Güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıyan olay dehşete düşürdü. Görüntülerde, yolda yürüyen kadının arkasından sessizce gelen bir kişi, aniden kadının üzerine atlıyor. O anlar kamerada gözükmüyor yok. Ama hemen sonrasında yaşananlar dehşete düşürüyor. Zanlı, genç kadını sürükleyerek tekrar kameranın görüş açısına sokuyor. Zanlının yere savurduğu kadın çantasını vermemek için mücadele ediyor. Zanlı ise bir yandan çantayı çekiyor, diğer yandan bağıran kadını susturmak için ağzını kapatıyor. Kadının direnmesi, saldırganı adeta çılgına çeviriyor.

Gözü dönmüş şahıs, şiddetin boyunu arttırıyor. Yerdeki kadının yüzü ve karnına peş peşe yumruk atıyor.

Zanlı daha sonra saldırdığı kadının saçlarından tutarak kafasını yere vurmaya başlıyor. Yakalanmamak için etrafı kontrol eden zanlının suratı kameralara net bir şekilde yansıyor. Çaresizce çırpınan kadın ise çantasını bırakmıyor. Bunun üzerine telaşa kapılan saldırgan ise kadının elindeki telefonu alıp hızla kaçıyor.

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri gözü dönmüş saldırganı Ümraniye’de düzenlediği bir operasyonla yakaladı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler