HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Kağıthane'de güpegündüz dükkan kurşunlandı

İstanbul Kağıthane'de saat 15:00 suları bir dükkan kurşunlandı. Olayın park yeri kavgasından çıktığı anlaşıldı.

MYNET HABER - CİHAN DEMİRCİ

Dün İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Mynet WhatsApp Haber Hattı'mıza okuyucumuz tarafından gönderilen bir videoda, İstanbul Kağıthane’de güpegündüz bir işyerinin kurşunlandığı görülüyor. Olayın sebebi ise park yeri kavgası...

GÜPEGÜNDÜZ KURŞUN YAĞDIRDI

Kağıthane, Gültepe’de bulunan işyerinin araçları, servis dönüşünde dükkan önünde park yeri bulamıyor. Dükkanın önüne bir gece önceden aracını park eden şahsa ulaşan çalışanlar, aracın kaldırılması için talepte bulunuyorlar. Talebe olumsuz yanıt gelince gerginlik yaşanıyor. Bu gerginlik sonrası evinden silahla dönen şahıs kalabalığın ortasında dükkanı kurşunluyor.

Mynet WhatsApp Haber Hattı’na ulaşan ve olay sırasında kafasının 5 santim üzerinden kurşun geçmesi sonrasında ölümden dönen Serkan Y. yaşadığı dehşet dakikalarını şu şekilde ifade etti:

İŞTE TARTIŞMA ANI:

''KAFAMI EĞMESEM ÖLMÜŞTÜM''

‘’Şirketin önüne şirket araçlarını park ediyoruz. Dün geceden beri bu araç kapımızın önündeydi. 15-20 kere aracın çekilmesi için ricada bulunduk. Aracın sahibi dükkanın önüne geldi, konuştuk. Durumu izah etmek istedik. Bu sırada bir tartışma yaşandı. Patronumuz Erol Ş. ve şahıs arasında tartışma yaşandı. Bu tartışma sonrası şahıs evine gitti. Silahını alıp gelmiş. Dükkanı kurşunladı, araçlara zarar verdi. Fazla uzaklaşmamıştım ki, silahından çıkan kurşun kafamı sıyırdı. Başımı eğmesem belki de şu anda ölmüştüm’’

'POLİS ÇOK GEÇ GELDİ, GELDİKTEN SONRA DA HİÇBİR ŞEY YAPMADI'

Olay yerine polisin çok geç geldiğini ve son derece umursamaz tavırlarla incelemede bulunduğunu ifade eden Serkan Y. ‘Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamak mümkün değil. Polis olay yerine çok geç geldi. Olay anına kadar şahsın yakınları silahtan çıkan mermi kovanlarını toplamıştı bile. Polis, mermilerin girdiği delikleri işaretledi, kamera görüntülerini daha sonra sivil bir ekibin alacağını ifade ederek gitti. Bu sırada şahsın evine de uğradılar ancak hiçbir işlem yapmamışlar. Bu nasıl bir ihmalkarlık? Ya adam tekrar geri dönse, daha büyük olaylar yaşansa; bunun hesabını kim verecek? Bir de bize gelip ‘biz konuştuk şahıs teslim olacak’ gibi akıl almaz bir bilgi verdiler. 'Şikayetçi misiniz?’ diye sormadılar bile. Dükkanda tüm kamera kayıtları mevcut. Bu olayın peşini bırakmayacağız’ dedi.

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler