HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 yaşındaki kız, TIR'ın altında feci şekilde ezildi

Artvin'in Borçka ilçesinden İstanbul İkitelli'ye yük getiren bir TIR sürücüsü, yaşları 14 olan iki kız çocuğunu ezdi; İrem K. olay yerinde hayatını kaybederken, Nurşin T. ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

14 yaşındaki kız, TIR'ın altında feci şekilde ezildi

İstanbul İkitelli'de bulunan Molla Gürani Mahallesi, Oğuzhan caddesi üzerinde bugün saat 15:50 sıralarında meydana gelen olayda tır sürücüsü, beklediği trafik ışıklarında yeşil ışığın yanmasıyla birlikte hareket etti. Çevreden geçenlerin bağırmasıyla iki kişiyi ezdiğini fark eden sürücü, olay yerinde bekleyerek polis ekiplerine teslim oldu. İhbar üzerine kazanın yaşandığı caddeye gelen 122 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen, İrem K. (14) olay yerinde hayatını kaybederken, Nurşin T.(14) ise ağır yaralanarak Çapa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Nurşin T.'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

Çıkış yasağı bulunmasına rağmen şehir içi yolları kullanan sürücüye, idari yaptırım cezası uygulandı. Tır ise Topkapı'da bulunan Yediemin Otoparkına çekildi. Kaza bölgesine yaklaşık 55 metre ileride yaya geçidi bulunduğu için, tır sürücüsünün asli kusurlu olmadığı belirtildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ekiplerin olayla ilgili adli tahkikat devam ediyor.

Öte yandan kazaya şahit olan görgü tanıkları, ''Bu tırların bu saatlerde şehir içlerinde ne işi var? Lütfen buna bir çare bulsunlar artık. Kamyonlar, tırlar resmen insanın ocağına incir ağacı dikiyor'' diyerek sitem etti.

İHA


En Çok Aranan Haberler