HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul’da 17 adrese kumar baskını

İstanbul’da, lüks semtlerde tutulan 17 villa ve daireye yapılan kumar baskınında 13’ü krupiye kadın olmak üzere 36 kişi gözaltına alındı.

300 polisle yapılan eş zamanlı baskınlar, polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, 6 ay boyunca yürüttükleri teknik ve fiziki takip sırasında belirledikleri kumarhanelere operasyon kararı aldı. Lüks semtlerde kumarhaneye dönüştürülen villa ve dairelere perşembe akşamı 300 polisle baskın düzenlendi.

Kumar araçları imalathanesinin de aralarında bulunduğu adreslerde 13’ü krupiye kadın olmak üzere 36 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden birinin de ünlü kumarhaneci Mete C. K. olduğu öğrenildi. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda kumar malzemesi ele geçirildi. Ekipler operasyondayken polis kamerası da yaşananları saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde, Bahçelievler’de bulunan kumar malzemeleri imalathanesine polislerin girişi, oradakileri gözaltına almaları ve imalathanedeki kumar masa ve malzemeleri yer alıyor. Ayrıca, çeşitli adreslerdeki kumarhanelere ekiplerin girişleri ve kumarhanelerdeki müşteriler görülüyor.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler