HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da aç kalan tilkiler şehre indi

İstanbul'da dün akşamdan beri devam eden yoğun kar yağışı ilginç manzaraları da beraberinde getirdi.

Kar nedeniyle beyaza bürünen İstanbul'da, vatandaşlar bol bol fotoğraf çekerken, Maslak'ta aç kalan bir tilki yemek bulmak için insanların arasına inmesi şaşkınlık yarattı.

"Çok şaşkınız. Tilki açlıktan buraya kadar gelmiş"

Maslak Fatih Ormanı'nda gezintiye çıkan vatandaşlar manzara karşısında şaşkına döndü. Aç kalan tilki yemek bulmak için vatandaşın arasına indi. Vatandaşlar ilk önce şaşkınlık yaşadı. Ardından tilkiyi beslemeye çalıştı. Tilki bir süre sonra gözlerden kayboldu. Vatandaşlar ise "Çok şaşkınız. Tilki açlıktan buraya kadar gelmiş" dedi.

KAR KALINLIĞI 40 SANTİMİ GEÇTİ

İBB, bu sabah 07:00 itibariyle bazı semt ve ilçelerde ölçülen kar kalınlıklarını ise şöyle açıkladı:

Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy, Bakırköy: 8-13cm, Eyüp, Kartal, Şişli, Ataşehir, Maltepe: 15-20 cm, Kağıthane, Başakşehir, Beylikdüzü, Ümraniye, Çekmeköy: 20-25 cm, Beykoz, Esenyurt, Büyükçekmece, Arnavutköy, Çatalca, Aydos: 35-40cm.

TEM OTOPARKA DÖNDÜ

Dün akşam saatlerinde bastıran kar yağışı yola çıkan sürücüleri olumsuz etkiledi. TEM Otoyolu Edirne istikametinde, Mahmutbey gişeleri geçtikten sonra onlarca araç, TIR, kamyon yolda kaldı. Yolda kalan araçların sürücüleri geceyi araçlarında geçirmek zorunda kaldı. Yol kenarında bırakılan otomobillerin bazılarının da boş olduğu görüldü.

15 SAATTEN FAZLA YOLDA KALANLAR VAR

Bazı TIR sürücüleri akşam 18.00-19.00 sıralarında yolda kaldıklarını ve geceyi araçlarında geçirdiklerini belirtti. Sürücülerden bazıları araçlarını çıkarmaya çalışırken, bazıları da çekici beklediğini belirtti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler