HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul’da akıl almaz olay

Kadıköy’de bir su tesisatçısı, asansör boşluğundaki su saatlerine kapak yapmak isterken, kayan asansörle duvar arasına sıkıştı.

Bacağı kırılan tesisatçıyı sıkıştığı asansör boşluğundan itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, Eğitim Mahallesi Narlıbahçe Sokak 4 numaralı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde asansör boşluğunda bulunan su saatlerine kapak yapmak için binaya gelen su tesisatçısı İdris Ergen, asansörün elektriğini keserek ikinci kata çıktı. Asansörün kapısını açarak kabininin üstüne çıkan Ergen, çalışmaya başladı. Su saatlerine kapak yapmak için kaynak yapan Ergen, kabinin boşluğunu alamadığı için bir süre sonra ağırlığa dayanamayan asansör kabini kayınca Ergen de duvarla kabin arasına sıkıştı. Sesler üzerine olayı fark eden apartman sakinleri durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri Ergen’i sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada sağlık ekipleri de kabinle duvar arasına sıkışan Ergen’e serum takarak ilk müdahaleyi yaptı. Asansör boşluğuna giren itfaiye ekipleri, acı içerisinde kıvranan tesisatçıyı kısa sürede sıkıştığı yerden kurtardı. Sedyeye konularak ambulansa taşınan Ergen’in bacağının kırıldığı öğrenildi. İdris Ergen, ambulansla Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kaza sonrasında olay yerine çağrılan asansör bakım görevlileri, Ergen’in asansörcüden refakat almadan sac yapmaya çalıştığını ifade ederek “Sanırım yanlışlıkla asansörü çalıştırmış. Ayağını sıkıştırmış” şeklinde konuştu. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler