HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da akılalmaz olay! Arabayı henüz tekerlekleri yere değmeden çaldı

İstanbul Maltepe'de bir hırsız, TIR üzerinde otomotiv bayisi önüne getirilen sıfır otomobili çalışanların bir anlık dalgınlığından yararlanarak çaldı.

Araçla kayıplara karışan hırsızın yakalanması için çalışma başlatılırken, hırsızlık anı kameralara yansıdı.

BİR ANLIK DALGINLIKTAN YARARLANDI, KAYIPLARA KARIŞTI

Olay, önceki akşam Maltepe'de bir otomotiv bayisi önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, bayi önüne TIR üzerinde getirilen sıfır araçlar çalışanlar tarafından sırayla TIR'dan indirilmeye başlandı. Araçları TIR'dan indirerek bayiye götüren çalışanların bir anlık dalgınlığından yaralanan bir hırsız, TIR üzerindeki sıfır bir otomobille kayıplara karıştı.

AZ BİR YAKIT VE HIZ ÖNLEYİCİ TAKOZ

Hırsızlığı kısa sürede fark eden çalışanlar durumu polise bildirdi. Araç içerisinde az bir yakıt olması ve içerisinde hız yapmasını önleyici bir takoz olmasını göz önüne alan ekipler çevrede aracın bulunması için arama çalışması başlattı.

KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, yaşanan hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde sıfır araçların çekici TIR'ın üzerinde durduğu görülüyor. Bu sırada çevreyi kolaçan eden zanlının TIR üzerindeki bir aracın kapısını açtığı görülüyor. Otomobile binen zanlının sıfır aracı çalıştırıp TIR'dan indirerek bayi önünden uzaklaştığı kameralara yansıyor. (İHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler