HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da film gibi olay!

İkitelli’de bir tekstil atölyesine girerek kasayı çalan hırsızlar, devriye gezen polisleri görünce araçları ile geri geri kaçmaya başladı.

Polisle hırsızlar arasında yaşanan amansız kovalamaca çevredeki güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, 3 hırsızlık zanlısı lüks bir otomobille Küçükçekmece İkitelli’de faaliyet gösteren bir tekstil atölyesine geldi. Zanlılardan ikisi arabadan demir keskiyi alarak atölyenin kilitlerini keserken, biri de otomobilde bekledi. Kapıyı kırmayı başaran zanlılar, içinde yaklaşık 30 bin TL bulunan kasayı arabaya taşırken devriye gezen polislerle karşı karşıya geldi. Polislerin yönlerini kapatması üzerine hırsızlar, lüks araçları ile ara sokaklarda geri geri giderek kaçmaya başladı. Amansız kovalamaca sonunda zanlılar izlerini kaybettirdi.

KAÇMAYI BAŞARDILAR

Soygunun gece 02.00 sıralarında gerçekleştiğini belirten iş yeri sahibi İrfan Atabey, “Kapının kilitlerini kesmişler. Kapıyı kırıp içeri girmişler. Kasa hemen masanın arkasındaydı. Kasayı alıp gitmişler. Kasada 10 tane bilezik, bin 500 TL kadar da para vardı. Kameralarda gördüğümüz kadarı ile bunlar merdivenlerden kasayı indirirken polis geliyor. O sırada kasayı arabaya koyup geri geri kaçıyorlar. Kovalamaca oluyor. Polisle aralarında 20 metre fark vardı ama polis plakayı alamadı’’ dedi.

Güvenlik kameralarına yansıyan kovalamacada zanlılar, dar yollarda seri manevralar yaparak geri geri kaçıyor. Polis ekipleri ise peşlerinden gidiyor. Kaçan soyguncuların yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler