HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da Gasp dehşeti

Kimyager Ayşe T., poşetlerini evine kadar taşımasına yardım eden servis elemanının saldırısına uğradı.

İstanbul'da Gasp dehşeti

ŞİŞLİ’de özel bir hastanede kimyager olarak çalışan 32 yaşındaki Ayşe T., bir markete alışveriş yaptıktan sonra poşetlerini evine kadar taşımasına yardım eden servis elemanının saldırısına uğradı. Saldırı sonucu çenesi ve kaburgaları kırılan, başında ağır yaralanan Ayşe T. işe gelmemesi üzerine çilingirle kapıyı açtıran iş arkadaşları tarafından 23 saat sonra yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Polis güvenlik kamera görüntülerinden tespit ettiği market çalışanını Batman’da yakalayarak İstanbul’a getirdi. Zanlı ifadesinde “Elbiseleri açıktı ondan etkilendim. İlk önce ona vurdum. Ancak cinsel saldırıda bulunmadım” dedi.

23 SAAT SONRA KANLAR İÇİNDE BULUNDU
Şişli’de kimyager olarak çalışan Ayşe T., 15 Haziran 2011'de akşam saatlerinde esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Ertesi gün işe gelmeyen ve cep telefonlarına cevap vermeyen Ayşe T.’nin arkadaşları 16 Haziran'da tarihinde iş çıkışında saat 20.00 sıralarında Fulya Mahallesi, Aytekin Kotil Caddesi No:47’de bulunan evine gitti. Evin kapısını çalmaları rağmen bir cevap alamayan Ayşe T.'nin arkadaşları cep telefonunun sesini evin içinden duyduklarında polise ve çilingire haber verdi. Kapı kırılarak içeri girildiğinde Ayşe T. bir gün önce giydiği elbiseleri ile evin banyosunda kanlar içinde bulundu. Dövülerek çenesi ve kaburgaları kırılan, başında ağır yaralar bulunan Ayşe T. çağırılan ambulansla Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Birlikte kaldığı doktor ağabeyi Ali Kutlay T.'nin bir gün önce ailesini görmek için Adana’ya gittiği Ayşe T.’nin bu nedenle evde yalnız kaldığı öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ
Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis çevrede bulunan tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İnceleme sonucu Ayşe T.'nin işten çıktıktan sonra bir markete giderek alışveriş yaptığı tespit edildi. Bu görüntülerde elindeki 5-6 torbayı kasanın arkasında bulunan elemana veren Ayşe T.'nin onun arkasından dışarı çıktığı görüldü. Polis görüntülerdeki market çalışanın 13 dakika sonra koşarak markete geri döndüğünü, üzerinde kan izleri olduğunu tespit etti. Aceleyle montunu alan bu kişinin koşarak kaçtığı görüldü.

ÖZEL EKİP 24 SAATTE YAKALADI
Bunun üzerine olayın şüphelisi olarak aranmaya başlanan market elemanın Batmanlı Nurettin Y. (19) olduğunu tespit edildi. İstanbul’da kaldığı evden de aceleyle ayrıldığı tespit edilen Nurettin Y.’yi yakalamak için özel bir ekip oluşturularak Batman’a gönderildi. Batman’da yapılan takip sonucu bir akrabasının evinde saklanan Nurettin Y. gözaltına alınarak İstanbul’a getirildi.

"DONDURMAYI BEĞENMEYİNCE KIZDIM"
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan zanlı Nurettin Y.’nin kendisini sorgulayan polislere olayı gasp amacıyla yaptığını söyledi. Nurettin Y. ifadesinde şunları söyledi:

“2002 yılında ailemle birlikte İstanbul’la geldik. Ben onların yanında kalıyordum. Babam bir belediyede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. 5 ay önce geçirdiğim psikolojik rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm. Hastaneden bana 5 tane ilaç yazdılar. Yaklaşık 20 gün önce markette reyon görevlisi olarak çalışmaya başladım. İlaç parası için müdürümden 100 lira isteyince aram bozuldu. Olay günü reyonda dururken daha önce hiç görmediğim bir bayan benden dondurma istedi. Daha sonra dondurmanın çok sert olduğunu söyleyerek şikayette bulundu. Ben de ona yapacak bir şeyim olmadığını söyledim. Aynı bayan alışverişini yaptıktan sonra mağaza müdüründen poşetlerini taşıyacak birini istedi. Müdürüm bana yardım et deyince onun poşetlerini alarak peşinden gittim. Bu sırada elbisesi açıktı ondan etkilendim. Eve vardığımızda poşetleri kaldırıp indirirken vücudunun çeşitli yerlerini gördüm.

Kapıdaki kadına ilk önce bir yumruk attım. Ona yumruk vurunca balkona doğru koştu. Onu yakalayıp duvara vurdum. Bu sırada banyoya kaçmaya çalıştı. Arkasından birkaç tekme daha attım. Banyoya girince bayıldı. Yere düşünce 4-5 kez daha tekmeyle vurduğumu hatırlıyorum. Daha sonra evde bulunan 475 lira parayı alarak oradan kaçtım. Kadına karşı cinsel bir saldırım olmadı.”

ARKADAŞLARINA AYAKKABI ALMIŞ
Nurettin Y. aceleyle markete döndüğünde üzerinde kan izlerini gören çalışanlara “Kavga ettim” dediğini söyledi. Nurettin Y. ifadesinde “Aceleyle montumu aldım. Ben daha sonra geleceğim diyerek koşarak oradan ayrıldım” dedi. Nurettin Y. evden aldığı parayla arkadaşlarına ve kendisine ayakkabı aldığını söylediği de belirtildi. Nurettin Y. “Arkadaşlarımı alarak Aksara’ya gittim. Onlara ve kendime yeni ayakkabılar aldım. Daha sonra otobüs bileti alarak Batman’a kaçtım” diye ifade verdi. Poliste işlemleri tamamlanan Nurettin Y. adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler