HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da ilginç hırsızlık: Elektrik kabloları ayakkabıyla dolu

İstanbul Esenyurt'ta mahallenin gençleri ve çocukları apartmanlardan çaldıkları ayakkabıları elektrik kablolarına asıyor. Mahallenin gençlerinin çaldıkları ayakkabıları elektrik kablosuna asmalarının nedeni ise şaşırttı. Mahalle sakinleri yaşanan olayın detaylarını anlatırken, "Ayakkabıları çalıp telle atıyorlar. İhtiyaç duyunca da oradan alıp kullanıyorlar. Sevgililer Günü'nde bile alıyorlar. Elektrik akımına kapılmamak için tellerden ayakkabılar boruyla alınıyor" ifadelerini kullandılar.

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre mahallenin gençleri ve çocukları apartmanlara girerek ayakkabıları çalıyor. Çaldıkları ayakkabıları da sokakta bulunan elektrik tellerinin üzerine atıyorlar. Daha sonra ihtiyacı olan kişiler de beğendikleri ayakkabıyı alarak kullanıyor.

"SEVGİLİLER GÜNÜNDE BİLE ALIYORLAR"

Mahalle sakinlerinden Muratcan Morkoç isimli vatandaş, "Ayakkabıları çalıp telle atıyorlar. İhtiyaç duyunca da oradan alıp kullanıyorlar. Sevgililer Günü'nde bile alıyorlar. Elektrik akımına kapılmamak için tellerden ayakkabılar boruyla alınıyor" diye konuştu.

"BELEDİYE TOPLADI 2 GÜN SONRA GENE OLDU"

Bir başka mahalle sakini ise "İlk başta 2-3 tane vardı sonra belediye geldi topladı. Arkadaşlar hırs yaptı galiba 2 gün sonra her tarafı ayakkabı ile doldurdular" şeklinde konuştu.

Esenyurt Belediyesi ekipleri olay yerine gelerek ayakkabıları topladı. (İHA)


En Çok Aranan Haberler