HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da kaza

Maltepe Üniversitesi'nde okuyan 3 öğrencinin hız tutkusu ölümle sonuçlandı. Öğrencilerin kullandığı otomobil, aşırı hız yüzünden takla atınca sürücü Münir Meral (18) hayatını kaybetti. Egemen Özünal (18) ve Kerem Büyük (18) kazadan yaralı olarak kurtuldu.

İstanbul'da kaza

Maltepe Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü Hazırlık Sınıfı'nda okuyan Münir Meral'in kullandığı 34 VA 4171 plakalı Honda Cıvıc marka oto, Küçükyalı üst geçidinde aşırı hız yüzünden kaymaya başladı. Kontrolden çıkan araç, 2 takla attıktan sonra ters döndü.

Araçta bulunan üniversite öğrencilerinden Egemen Özünal ve Kerem Büyük, araçtan kendi imkanları ile çıkmayı başarırken, otomobili kullanan Münir Meral, direksiyonla ön cam arasında sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Münir Meral'i sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı. Ancak Meral'in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Meral'in cesedi Kartal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Egemen Özünal ve Kerem Büyük, Kartal ve Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat tıkanan trafik, takla atan aracın kaldırılmasıyla normale döndü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler