HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da mafya konvoyu

Mafya hesaplaşmasında ikinci perde. Beykoz'da silahlı eylem hazırlığı yaptığı öne sürülen biri işadamı 7 kişinin site çıkışı lüks araç konvoyunda silahla yakalandığı iddia edildi.

İstanbul'da mafya konvoyu

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, silahlı bir grubun yeni bir suikast eylemi için hazırlık yaptığı istihbaratını alarak harekete geçti.

Polis, cuma akşamı Beykoz’da bulunan Acarkent’e ani baskın düzenledi. Lüks bir villadan çıkarak, siyah renkli Porsche, Range Rover cip, Mercedes Otomobil ve Mercedes Vito marka minibüse binen Ankaralı İnşaat şirketi sahibi C.K., ile C.Ö., M.F.T., G.G., A.T., N.G. ve S.C.'yi gözaltına alındı.

SİLAHLAR GÖZ KAMAŞTIRDI

Zanlıların üzerlerinde ve operasyon sırasında lüks villanın bahçesine attıkları suikast silahı Glock, Smith Wesson, Zigzauver, Baretta, Brownig ve RS9 marka 6 adet silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Ayrıca lüks konvoyda 100 adet tarihi sikke de bulundu

HİÇBİRİ TEK KELİME ETMEDİ

İşadamı ve 6 kişi, poliste susma haklarını kullanarak eylemler hakkında bilgi vermedi.

Gözaltına alınan 6 zanlıdan bazılarının tarihi eser kaçakçılığı ve uyuşturucu ticaretinden sabıkalı olduğu öğrenildi. aksam

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler