HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'daki eylemlerde 1 kişi daha hayatını kaybetti

İstanbul'da geçen hafta düzenlenen Kobani protestoları sırasında, başına isabet eden taşla yaralanan Serdar Aslan, yaşamını yitirdi. öÖü sayısı ise 35'e yükseldi.

İstanbul'daki eylemlerde 1 kişi daha hayatını kaybetti

İSTANBUL - Sultanbeyli'deki Kobani eylemleri sırasında başına taş isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Serdar Aslan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, geçen haftaki gösteri sırasında Sultanbeyli'deki dükkanını kapatarak evine giderken başına isabet eden taşla ağır yaralanan ve Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Serdar Aslan, hayatını kaybetti.

İki çocuk babası Aslan'ın cenazesi, savcının yaptığı incelemeden sonra Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İstanbul'daki gösteriler sırasında daha önceden Mert Değirmenci, başına isabet eden saçmalar nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Bu son ölümle Türkiye genelindeki Kobani protestolarında ölenlerin sayısı 35'e yükseldi.

OKMEYDANI'DA GERGİN GECE

Öte yandan bazı kentlerde Kobani protestoları bu gece de devam etti. İstanbul Okmeydanı'nda izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.

Şark Kahvesi mevkisinde toplanan bir grup, IŞİD aleyhine sloganlar attı. Polis ekipleri, dağılmaları yönünde yapılan uyarıya rağmen eylemi sürdüren gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Dağılarak ara sokaklara kaçan gruptakiler, polis ekiplerine havai fişek ve ses bombası attı.

AİLE GAZIN ORTASINDA KALDI

Polisin müdahalesi sırasında, biber gazı nedeniyle ailesiyle birlikte düğün salonundan çıkmak zorunda kalan bir vatandaş polisle tartıştı. “Az gaz atın" diyen vatandaşa, polis de, “Onlar da yakmasın" diye karşılık verdi. Bazı vatandaşların kucağında çocuklarıyla olay yerinden hızla uzaklaşmaya çalıştığı görüldü.

Grup, polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler