HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte gerçek aşk evliliği

Çorum’da 22 yaşındaki Ömer Kaymaz, tanışıp arkadaş olduğu tekerlekli sandalye ile gezen yürüme engelli 25 yaşındaki Satı Boduroğlu’nu, genç kızın ailesinin izin vermemesi üzerine kaçırıp evlendi.

İşte gerçek aşk evliliği
Kaymaz, "Ailesi, Satı özürlü olduğu için aramızda sorun çıkabileceğini düşünerek evlenmemize izin vermedi. Biz bir birimizi seviyorduk ve kaçarak evlendik" dedi. Satı Kaymaz da, "Aşkımızın hiç bir engel tanımadığını herkese gösterdik" diye konuştu.
Çorum’da yaşayan ve işsiz Ömer Kaymaz, 5 yıl önce 47 yaşındaki annesi Asiye Kaymaz’ı midesinden rahatsız olduğu için devlet hastanesine yatırdı. Kaymaz, o dönem annesiyle aynı odada kalan ve 12 yaşındayken geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle iki ayağı felç olan Satı Boduroğlu ile tanıştı. İki genç arasında kısa sürede gönül ilişkisi başladı.
**KIZIN AİLESİ EVLENMELERİNE İZİN VERMEDİ**
Annesini hastaden çıkardıktan sonrada genç kızı ziyaret eden ve telefonla görüşmeye devam eden Ömer Kaymaz, 2 yıl sonra Sungurlu İlçesi Beşkız Köyü’nde oturan Satı Boduroğlu’nu ailesinden istedi. Ancak Boduroğlu ailesi, kızlarının engelli olması nedeniyle gençlerin evlenmelerine izin vermedi. Ancak bütün baskı ve karşı çıkmalara rağmen görüşmeyi sürdüren gençler geçen ay anlaşarak kaçtı. Ardından da nikah kıyarak evlendi. Bunun üzerine iki aile de gençlerin aşkı karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Eşinin engelli olmasını önemsemediğini vurgulayan Ömer Kaymaz, "3- 4 kez istedim. Sürekli ’hayır’ cevabı verince 1 ay önce araba kiralayıp Satı’yı kaçırdım. Hemen nikâh kıyıp evlendik" dedi.
**EŞİNE İŞ VE AKÜLÜ SANDALYE İSTEDİ**
Eşini çok sevdiğini dile getiren Satı Kaymaz da, "Eşime ’sen engelli birisiyle evlenemezsin, sonra mutsuz olursunuz’ diyenler oldu. O bunlara aldırış bile etmedi. Bence aşk hiçbir engel tanımaz. Şu an çok mutluyuz. Tek sorunumuz eşimin işsiz olması ve biraz da borcumuzun olması. Ayrıca benim akülü sandalyem olsa ona yük olmam. Evin temizliğini ve yemek işlerini eşim yapıyor. Allah herkese böyle bir yuva nasip etsin" diye konuştu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler