HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte HDP binasındaki aramanın nedeni

Yapılan operasyonda HDP Beyoğlu ilçe binasından 6 dolu çuval çıkarılarak, polis aracına konuldu. Polislerin Rıdvan Gül cinayeti ile ilgili operasyon yaptığı bildirildi.

İşte HDP binasındaki aramanın nedeni

Daha sonra HDP Beyoğlu İlçe Eş Başkanı Rukiye Demir, polis tarafından gözaltına alınarak, İstanbul Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü. Polisler 09.30’da binadan ayrıldı.

Bu sırada açıklama yapan Avukat Levent Pişkin, “Savcılık dün bir karar almış. Çok alakasız, parti örgütümüzle, ilçemizle, HDP Beyoğlu ilçesi ile hiç ilgisi olmayan bir cinayet sebebi ile parti ilçe örgütünde arama yapılmasına karar verilmiş. Memurlar içeri girmiş ve arama yapmışlar. Memurlar içeride 8 sayfa tutanak tutmuşlar. İçeride her ne buldularsa” dedi.

CİNAYETLE İLGİLİ 9 GÖZALTI

Avukat Levent Pişkin,“Arama Rıdvan Gül’ün öldürülmesi ile ilgili. Dosyada kısıtlama kararı olduğu için, gerekçeleri göremiyoruz. Yine bir kısıtlama kararı, hukuksuzluk, engelleme. Her halükarda önünüze çıkmaya devam ediyor. Gelip 8 sayfalık tutanak tuttuklarını, tüm suç unsurlarını alıp götürdüklerini söylediler. Cinayetle ilgili 9 kişiyi gözaltına aldıklarını biliyoruz” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler