HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte metrobüsün içinden şoföre saldırı anı

Bu sabah saatlerinde İstanbul Acıbadem'de meydana gelen metrobüs kazasının aracın içinden kaydedilen anları ortaya çıktı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde yaşanan ve 11 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına sebebiyet verdiği iddia edilen şemsiyeli saldırgan gözaltına alındı.

Metrobüs kameraları olayı saniye saniye kaydetti. E-5 otoyolu Acıbadem mevkiinde meydana gelen kazada bir kişinin metrobüs şoförüne şemsiyeyle saldırması sonrası metrobüs yoldan çıkarak, 3 aracı altına almıştı. Acıbadem'de metrobüs kazasına neden şemsiyeli saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde , metrobüs şoförüne saldıran Murat A. metrobüse biniyor. Daha sonra saldırgan Murat A. Recai Türkoğlu'na sözlü saldırıyor. Ardından Murat A. şoför Recai Türkoğlu'na şemsiyeyle vuruyor. Karşılık vermeye çalışan şoför ayağa kalkınca direksiyon hakimiyetini kaybedip yere düşüyor. Kontrolsüz kalan metrobüs de karşı şeride geçiyor ve çarpışma gerçekleşiyor.

Kazada 11 kişi yaralanırken, şemsiyeyle şoföre saldıran kişinin gözaltına alınma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde iki polis memur şahsı kollarından ve ensesinden tutarak gözaltına alıyor. Bu arada şemsiyeli saldırıya uğradığı için direksiyon hakimiyetini kaybeden metrobüsün sürücüsü Recai Türkoğlu Haydarpaşa Numune hastanesinde tedavi görüyor.Türkoğlu’nun ayakta tedavi gördüğü, sağlık durumunun iyi olduğu ve önümüzdeki saatlerde taburcu edileceği belirtildi. (AJANSLAR)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler