HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte o İrlandalı!

Aksaray'da esnaf ile kavga eden İrlandalı turistin görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı ve çok konuşuldu. Sonunda İrlandalı turist bulundu ve o olay ilk ağızdan kendisine soruldu...

Tüm Dünyanın gündemine oturan Aksaray’da onlarca esnafın arasında ayakta kalmayı başaran ve çok sayıda esnafı döven o İrlandalıya Show Haber ulaştı. Yaşananlarla ilgili hem dayak yiyen esnaf hem de İrlandalı turist ile konuştu.

İKİ TARAFTA BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ

Aksaray Muratpaşa Sokak’ta esnaf ile kavga eden Kuveyt asıllı İrlandalı turist Mohammed Fadel Dobbous’un görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Profesyonel boksör olduğu tahmin edilen turistin, birbiri ardına gelen sopa ve sandalye darbelerine karşı yumruklarıyla dakikalarca mücadelesi çok dikkat çekti. Olayın ardından iki taraf da birbirinden şikâyetçi oldu.

ESNAF: ‘İÇKİ YOK DİYE DAĞITTILAR’

Aksaray esnafının iddiasına göre İrlandalı turistin bir arkadaşı şarküteriye giderek içki almak istedi. İçki satmadığını söyleyen Şenol Palan ile turist arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Şarküteriden ayrılan turist daha sonra aynı işyerine arkadaşı Dobbous ile birlikte geldi. Dobbous, su dolabını salladı ve şişeler döküldü. Kavga çıkınca sokak, turistin üzerine saldırdı.

TURİST: ‘BÜTÜN SOKAK SALDIRDI’

Dobbous ifadesinde şöyle dedi: “Dolabın kapağını açtım. Sular yere döküldü. İşyeri sahibi sopayla dışarı çıkıp bağırdı. Sonra sopayla üzerime saldırdı. Bir anda bütün sokak sopalarla saldırdı.”

'ESNAF YANLIŞ KİŞİYE BULAŞTI'

İngiliz basını İrlandalı turistin peşine düştü. Mirror gazetesi, internet sitesinden manşetten verdiği haberde, İrlandalı’nın boksör olduğunu hatırlatıp “Esnaf yanlış kişiye bulaştı. Mesajı aldılar, bir daha turiste saldırmadan önce düşünürler” dedi.

'İNSAN GİBİ VURMUYORDU'

Kavganın yaşandığı şarküteri sahibi Şenol Palan(32), İrlandalı turisti şöyle tanımladı:"Adam çok güçlüydü. Vurduğunu deviriyordu. Sonra çevredeki esnaf yardıma koştu. Beton gibi adamdı. İnsan gibi vurmuyordu. Biraz dinlenip sonra yine kavga etmeye başlıyordu. Görüntüler aslında biraz daha uzun. Polis hepsini aldı."

'ÖZÜR DİLERİZ'

TÜRSAB ve TESK başkanları sektörleri adına özür dilerken, esnafın saldırgan davranışını kınadı.

(AJANSLAR)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler