HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte saniye saniye kapkaç anı!

Bursa'da iki günde 4 kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan motosikletli zanlılar önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı.

İşte saniye saniye kapkaç anı!

Kamera kayıtlarında, kaldırımda motosikletle ilerleyip genç kızın çantasını çalan kapkaçcılar soğukkanlı şekilde kaçarken, genç kızlar büyük şok yaşıyor.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Kapkac-ani-kamerada/977222)

Merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi'nde sabah saatlerinde iki ayrı kapkaç olayına karışan zanlılar genç bir kadının çantası çalarken güvenlik kameralarına yakalandı. Polis ekiplerinin titiz çalışması ile zanlılar 4. olaylarının ardından yakayı ele verdi.

İlk önce Üçevler Mahallesi civarında 16 JEF 03 plakalı motosikleti ile Sevgi A.'nın (20) çantasını alarak kaçan Özen T. (18) ve arkadaşı A.Ş (16) Altınşehir Mahallesi'nde Dilek D. (51) ve Yağmur A.'nın (22) çantasını alarak kaçtı. Daha sonra şehir merkezine gelen iki zanlı Ankarayolu üzerinde yürüyen Seçil T.'nin de çantasını alarak kayıplara karıştı.

Çantaları çalınan bayanlar polis merkezine gelerek çantalarının çalındığını ve bir kapkaççının saldırısına uğradıklarını söyledi. Bayanların vermiş olduğu eşkal doğrultusunda harekete geçen Bursa polisi, kapkaç olayının meydana geldiği yerlerde sürekli devriye gezmeye başladı. Bölgedeki görgü tanıklarının da ifadesine başvuran polis, önünde kartal amblemi olan kırmızı renkli bir motosikletli şahsın kapkaç olayına karıştığını tespit etti. Ancak akşam saatlerinde Nilüfer ilçesinde kapkaç saldırısına uğrayan başka bir kişi, polis ekiplerini arayarak kırmızı renkli motosiklet kullanan bir kişinin çantasını çaldığını söyledi.

Bunun üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kapkaç olayına karışarak kaçan Özen T.'yi Merinos Kavşağı'nda takibe aldı. Ekiplerin dur ihtarına uymayan zanlı trafiğin yoğun olduğu Santral Garaj Kavşağı'nda ters yöne girdi. Polis ekiplerinden kaçamayacağını anlayan Özen T., Ankara Caddesi'nde polis ekipleri tarafından durdurularak gözaltına alındı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın neticesinde yakalanan ve polis ekiplerine zor anlar yaşatan zanlı, ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi.

KAPKAÇ ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Zanlıların Ankara Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği son olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kaldırım üzerinde yürüyen iki kızın yanına motosiklet ile yaklaşan zanlalıran soğuk kanlı bir şekilde çantayı alıp gitmeleri dikkat çekti.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler