HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstiklal Caddesi'nde büyük sorumsuzluk: Mucize kurtuluş

İstiklal Caddesi'ndeki bir binanın restorasyonu esnasında, inşaat halindeki çatıdan balya halinde yalıtım malzemesi düştü. 7 katlı tarihi binanın restorasyon çalışmalarının devam ettiği sıralarda, yalıtım malzemesi olarak kullanılan balya halindeki strafor köpük çatıdan İstiklal Caddesi'ne düşerken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kan donduran tehlikeli anlar güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı...

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 7 katlı tarihi binanın restorasyon çalışmaları devam ederken yalıtım malzemesi olarak kullanılan balya halindeki strafor köpük çatıdan İstiklal Caddesi'ne düştü. Çatıdan düşen yalıtım malzemesi, şans eseri yolda yürüyenlerin arasına düşerken, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Balya halindeki yalıtım malzemesinin çatıdan düştüğü tehlikeli anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, yalıtım malzemesi bir anda vatandaşların arasına düşüyor. Kısa süreli bir şok yaşayan vatandaşlar panik halinde olay yerinden uzaklaşıyor.

2009 YILINDA DA YAŞANMIŞTI

İstiklal Caddesi’nde 2009 yılında da benzer bir olay yaşanmıştı. Üniversite öğrencisi EceTurhan’ın yürürken kafasına Fitaş İş Hanı'nın 5'inci katından 250 kilogramlık sürgülü cam alüminyum çerçevesiyle birlikte düşmüş, ağır yaralanan Turhan 25 gün komada kalmıştı. Genç kız olay sonrasında 22 ameliyat geçirmiş ve bir gözünü % 90 oranında kaybetmişti. (Ajanslar)


En Çok Aranan Haberler