HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İtfaiye aracı kaza yaptı; 1 ölü 1 yaralı

Bakım ve onarım için İstanbul’a giden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ait araç kaza yaptı. Kazada 1 itfaiye eri hayatını kaybederken, 1 itfaiyeci de yaralandı.

İtfaiye aracı kaza yaptı; 1 ölü 1 yaralı

MALATYA, (DHA)- Kaza Sivas’ın Gürün İlçesi Yazyurdu yakınlarında dün meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ait 44 FU 651 plakalı itfaiye aracı bakım ve tamir için İstanbul'daki servisine giderken Yazyyurdu çıkışında takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan itfaiye erleri Bilal Kılavuz ve Orhan Çobanoğlu ağır yaralanınca, Darende Osman Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıgötürüldü. Buradaki acil serviste müdahale edilen yaralı itfaiyeci daha sonra 1 saat sonra ambulansla Malatya’ya sevk edildi.

Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı itfaiyeci 50 yaşındaki Orhan Çobanoğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İtfaiyecinin yakınları, Çobanoğlu için ambulans helikopter istendiğini, helikopterin ise hava muhalefeti nedeniyle geri döndüğünü; bu iptalin ilçedeki ekiplere bildirmemesinin ise zaman kaybına neden olduğunu öne sürdü.

İtfaiye eri Orhan Çobanoğlu’nun cenazesi yapılan işlemlerin ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra çok sayıda birim müdürü ve yakınları katıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler