HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir polisi 30 bin gençle yüz yüze görüştü

Geçtiğimiz yıl yapılan "Huzurunuz Huzurumuz ve Koruyalım Korunalım" projeleriyle il genelindeki 30 bin gence ve 172 bin aileye tek tek, yüz yüze ulaşıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz yıl yapılan "Huzurunuz Huzurumuz ve Koruyalım Korunalım" projeleriyle il genelindeki 30 bin gence ve 172 bin aileye tek tek, yüz yüze ulaşıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün 2014 yılında yürütülen "Koruyalım Korunalım” ve "Huzurunuz Huzurumuz” projelerinin tanıtımı ile ödül töreni gala programı Sabancı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Programa, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, İzmir Vali Yardımcısı Erhan Özdemir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan ve İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, polis müdürleri, öğrenci ve velileri katıldı. Program öncesi konuşan İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, "Geçen yıl, "Huzurunuz Huzurunuz" ve "Koruyalım Korunalım" projeleri kapsamında il genelinde 30 bin gencimize ve 172 bin aileye tek tek, yüz yüze ulaşıldı. Projeler, özü itibariyle de suç alanlarından korunma, duyarlı olma, bilinçli olma gibi konuları işleyerek sağlıklı bir topluma entegre olmanın önünü açıyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz için hazırlanan projeler, yaşam kalitesini artırmak, özgüvenlerini yükseltmek, sosyal yoksulluklarını azaltmak, sosyal devletin ilgi ve desteğini yanlarında hissettirerek polis halk ilişkilerini güçlendirmeyi amaçlıyor. Gençlerimizin suç ve suçlularla karşı bilinçli olması, milli birlik ve beraberlik bilincini geliştirerek güvenli bir toplum inşaa edilmektedir. Ben bu projelerde toplumun kendisine bir adım yaklaşıldığında asgari bir adım yaklaşarak cevap verdiğini gördüm. Biz vatandaşlarımızın ayağına her ortamda her şekilde gitmeye, onların eğitimine katkı vererek, sıkıntı ve sorunlarını devletin sıcak ve şefkatli yüzünü hissettirerek çözmeye çalışma azmimiz hiç azalmadan devam edeceğiz" dedi.

Programda, İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı projelerde yer alan öğrencilerin halk oyunları, Türk Halk Müziği konseri ve müzik enstrümanlarıyla ritim dinletisi beğeni topladı. Öğrenci, vatandaş ve polislerin birlikte oynadığı "Öğretmen öğrenci ilişkisi" konulu tiyatro ise beğeni ile izlendi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler