HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir ve Muğla'da korkunç kazalar: 2 ölü, 26 yaralı

İzmir'de işçi servisi tankerle çarpıştı, 2'si ağır 24 yaralandı. Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde ise mermer yüklü kamyon ile otomobil çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralı

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa Belediyesinde çalışan işçileri taşıyan Ahmet Ar yönetimindeki 35 EDN 04 plakalı servis otobüsü, eski İzmir yolunun 21. kilometresindeki Armutlu Mahallesi mevkisinde karşıdan gelen Mehmet Şimşekidaresindeki 35 PDU 84 plakalı tankerle çarpıştı. Sürücülerin yanı sıra otobüste bulunan 22 kişi yaralandı.

Ambulanslarla İzmir ve Manisa’daki hastanelere kaldırılan yaralılardan tanker veotobüs şoförünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

KAMYON OTOMOBİLİ BİÇTİ

Bir kaza haberi de Muğla'dan geldi. Milas İlçesi'nden Yatağan yönüne giden Yılmaz Çay yönetimindeki 48 EN 062 plakalı mermer yüklü kamyon, bugün saat 15.30 sıralarında Demirköprü Mevkii'nde, karşıdan gelen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 29 AD 561 plakalı otomobille çarpıştı. Demir yığınına dönen otomobilde bulunan Orhan Kırıkoğlu (44) ve Gürdal Tetik (40) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kamyon şoförü Yılmaz Çay ve yine otomobilde bulunan İsmail Tilkioğlu ise yaralandı. İki yaralı ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Tilkioğlu'nun durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kırıkoğlu ve Tetik'in cesetleri de polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Yatağan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

2 şehirde ambulans kazaları: 10 yaralı

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ndeki bir kavşakta, ambulansla traktörün çarpışması sonucu 4 kişi hafif yaralandı.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında, Gediz-Uşak Karayolu üzeri Üzümlü Kavşağı'nda meydana geldi. Gediz'den Uşak'a hasta götüren Ali Rıza Gülen'in yönetimindeki ambulans, kavşağa çıkan Ali Zengin yönetimindeki 35 YBV 85 plakalı traktörle çarptı. Kazada ambulans şoförü Gülen ile hasta refakatçisi Zeliha Can, sağlık memuru Mehmet Akkuzu ve traktör sürücüsü Ali Zengin hafif yaralandı. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulanslarla Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tokat'ta içerisinde hasta taşıyan bir ambulansın da bulunduğu 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Tokat-Turhal Karayolu, Dimes kavşağında meydana geldi. Tokat'tan Samsun'a diyaliz hastası taşıyan Dursun Kara idaresindeki özel bir hastaneye ait 60 AJ 575 plakalı ambulans, Emrah Baş idaresindeki 06 FK 6157 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Kazaya karışan otomobile daha sonra, Dursun Kara'nın yakınlarının içinde bulunduğu Erdoğan Bektaş idaresindeki 60 ZK 925 plakalı otomobil arkadan, Derya Şimşek idaresindeki 60 HE 886 plakalı otomobil ise yandan çarptı. Çarpma sonrası yan yatan ambulans yaklaşık 100 metre sürüklenerek durabildi. Kazada ambulansta bulunan sürücüsü Dursun Kara, sağlık personelleri Burak Pişkin, Sinan Tuzlu, diyaliz hastası Bilal Alkan ile refakatçisi Haydar Alkan ve diğer araçta bulunan Taner Çetin yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler