HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de cinayet

İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişi, tartıştığı ablasını bıçaklayarak öldürdü.

İzmir'de cinayet

İZMİR (İHA) - Cinayet olayı, Çiğli ilçesinde gece saat 02 30 sıralarında 6808/17 sokakta meydana geldi. Aynı evde ailesiyle birlikte yaşayan Yeliz G. (29), psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen erkek kardeşi Onur G. (24) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışma sırasında mutfaktaki bıçağı alan Onur G., ablasını göğsünün üzerinden tek bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralayarak kaçtı. Ablası ve eniştesi tarafından kısa süre sonra Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yeliz G., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ablasını öldürdükten sonra ortadan kaybolan Onur G., cinayet olayından yaklaşık 3 saat sonra Karşıyaka ilçesi Anadolu caddesinde yürürken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlı Onur G., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Onur G.'nin daha önce ablası Yeliz G.'yi dövdüğü için aile içi şiddet suçu nedeniyle birçok kez polis merkezine şikayet edildiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler