HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de iğrenç olay: Çocuk istismarı güvenlik kamerasında

Bir markette yaşanan ve güvenlik kamera görüntüsünün sosyal medyaya yüklenmesiyle ortaya çıkan iğrenç olay büyük tepkilere neden oldu. Kan donduran olay, İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Gümüşpala semtinde bulunan bir markette, 20 Mayıs tarihinde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, kimliği belirlenemeyen bir şahıs, markette reyonlara bakan iki küçük kız çocuğunu fark ederek yanlarından geçiyor ve bir kız çocuğuna tacizde bulunuyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Gümüşpala semtinde bulunan bir markette, çocuk istismarı yaşandı. İğrenç olay, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ

Kan donduran olay, İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Gümüşpala semtinde bulunan bir markette, 20 Mayıs tarihinde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, kimliği belirlenemeyen bir şahıs, markette reyonlara bakan iki küçük kız çocuğunu fark ederek yanlarından geçiyor ve bir kız çocuğuna tacizde bulunuyor.

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ SOSYAL MEDYADA

Güvenlik kamerası görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş, iğrenç olayın failinin bulunması için çağrıda bulundu. (İHA)


En Çok Aranan Haberler