HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir’de kaynana dehşeti

İzmir'in Çiğli ilçesinde eşinden ayrı yaşayan 27 yaşındaki G Ö. , 3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde boğazı kesilerek öldürüldü.

İzmir’de kaynana dehşeti

İzmir'in Çiğli ilçesinde eşinden ayrı yaşayan 27 yaşındaki G Ö. , 3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayet sırasında evde bulunan çocuğun "Babaanne yapma" diyerek bağırdığını tespit eden polis, 40 yaşındaki S.P.Ö. Urla’da bir çiftlik evinde yakaladı. Polis, genç kadının eşi C.Ö.'nün de cinayete karışmış olma ihtimali üzerinde duruyor. Genç kadının iki çocuğu Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.
"ANNEMİ KESİYORLAR"
Olay saat 13.00 sıralarında 8039 Sokak içerisinde 3 yaşındaki D.Ö.'nün ağlayarak dışarı çıkıp, "Annemi kesiyorlar" diye bağırması ile ortaya çıktı. Eve gelen komşuları iki çocuk annesi G.Ö.'yü kanlar içerisinde boğazı kesilmiş halde buldu. Olay yerine gelen polis, yaptığı araştırmada genç kadının 3 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde öldürüldüğünü, çocuğun olay anında ağlayarak, "Babaanne yapma" diye bağırdığını da belirledi. Olay anında, G.Ö.'nün daha önceki evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu B.K.'nin ekmek almak için markete gittiği, cinayeti görmediği öğrenildi.

EŞİNİ ÖNCE ŞİKAYET ETTİ, UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRTTI, YENİDEN BAŞVURUP KARARI KALDIRTTI
Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren polis, cinayetin kayınvalide S.Ö. tarafından işlenmiş olma ihtimali üzerinde dururken, 'uyuşturucu satmak' suçundan cezaevinden 4 ay önce çıkan koca C.Ö.'nün de arandığı belirtildi.

Polis, çift hakkında ilginç detaylara da ulaştı. Öldürülen G.Ö.'nün cezaevine giren eşine boşanma davası açtığı, 4 ay önce cezaevinden çıkarak kendisini ölümle tehdit ettiği için savcılığa başvurup koruma talep ettiği belirlendi. Mahkemenin de eşi C.Ö. hakkında 3 ay evden uzaklaştırma kararı verdiği, ancak genç kadının 1 ay önce tekrar savcılığa müracaat ederek, eşi hakkında uzaklaştırma kararını kaldırttığı öğrenildi. 10 gün sonra boşanma duruşması olan genç kadının, iki çocuğuyla 2 hafta önce Çiğli'de ev tutarak eşinden ayrı yaşamaya başladığı belirlendi.

17 YAŞINDA EVLENMİŞ, İLK EŞİNDEN DE ŞİDDET GÖRMÜŞ, ESKİ VE YENİ KOCASI BİRBİRİNİ BIÇAKLAMIŞ
G.'nün 17 yaşında ilk evliliğini yaptığı ve 9 yaşında B.K. isimli oğlu olduğu belirtildi. Genç kadının halen başka bir suçtan cezaevinde bulunan eski eşi A.K.'den şiddet gördüğü gerekçesiyle 2008 yılında boşandığı öğrenildi. Bir yıl sonra ise hayatını bu kez de C.Ö. ile birleştiren G. Ö.'nün ikinci kez anne olduğu ve bu eşinden de yine sürekli şiddet gördüğü ortaya çıktı. Diğer yandan, G. Ö.'nün aynı bölgede oturan ilk eşi A.K. ile ikinci eşi C.Ö.'nün, çocuklardan D.Ö.'nün kimden olduğuyla ilgili kavga ettikleri ve birbirlerini bıçakladıkları da polis kayıtlarından ortaya çıktı.
KATİL ZANLISI KAYINVALİDE SUÇLAMALARI REDDETTİ
İzmir'in Çiğli İlçesi'nde gelini G.Ö'yü bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen S. P. Ö., yakalandığı Urla'daki evinden Bozyaka'da bulunan Cinayet Büro Amirliğine getirildi. Gazetecilerin "Neden gelininizi öldürdünüz" sorusuna S.P.Ö., "Görmediğim şeyi söyleyemem ki" diye cevap verdi.

Tüm haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler