HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir’de kumar evlerine baskın

İzmir’de kumarhaneye dönüştürülmüş 4 ayrı eve operasyon düzenlendi. 29 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, kumar oynatılan 48 adet bilgisayarın hard diskine el konuldu.

Bir ihbarı değerlendiren İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Konak ve Karşıyaka ilçelerinde bulunan 4 ayrı evde kumar oynatıldığını belirledi. Yaklaşık 4 ay süren takibin ardından dün gece harekete geçen polis, Konak ilçesi Talatpaşa semtinde 2, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde 1 ve Karşıyaka ilçesi 1723 sokakta bulunan bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda, kumarhaneye dönüştürülen evlere gelerek kumar oynayan 25 kişi ile evlerin sahibi olan 4 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada, 48 adet hard disk, 1 adet laptop, 1 adet hafıza kartı, 1 adet pos cihazı ele geçirildi.

Kumarhaneye dönüştürülen evlere gelen kişilerin, eve girerken kredi kartı veya nakit olarak ödeme yaptığı, yapılan ödeme miktarı kadar oturacağı bilgisayara kredi yüklendiği ve kişinin bu kredi kadar kumar oynadığı belirlendi.

Kumar oynadıkları belirtilen 25 kişi Kabahatlar Kanunu kapsamında 180’er lira para cezası kesilerek serbest bırakıldı. Kumarhane evlerinin sahipleri olan S.B. (30), B.B. (45), B.K. (31) ve S.E. (34) hakkında da ‘kumar oynamak için yer temin etmek’ suçundan adli işlem yapıldı.

(CİHAN)

[Güncel haberler](https://www.mynet.com/yasam-haberler)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler