HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir’de polise ateş açıldı

İzmir'de birçok suçtan aranan bir şahısla polisler arasında kovalamaca yaşanırken, şahsın elinde silahla insanların yoğun olduğu bir alanda polislere ateş açması korku dolu anlara sebep oldu.

Ödemiş ilçesinde, öğle saatlerinde silah sesleri duyuldu. Birçok suçtan dolayı aranan Ş.G. (29) isimli şahıs, polis ekipleri tarafından bir kahvehanede görüldü.

Polisleri fark eden ve üzerine silah bulunan Ş.G.,bulunduğu yerden uzaklaşarak kaçmaya başladı. Poliste, zanlının peşine düştü. Polis ekipleri, iki kilometrelik nefes kesen kovalamacının ardından Ş.G. isimli şahsı, Umurbey Mahallesi Neyzen Sencer Derya Sokağında köşeye sıkıştırdı. Zanlı, insanların yoğun geçtiği bir noktada polislere ateş açtı.

Bunun üzerine ekipler 'teslim ol' çağrısı yaparak havaya doğru bir kaç el uyarı ateşinde bulundu. Yüreklerin ağza geldiği olayda, şans eseri kurşunun kimseye isabet etmemesi herkese rahat bir nefes aldırdı. Zanlı, daha sonra ekipler tarafından kıskıvrak yakalanarak Ödemiş Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette ifadesi alınan Ş.G'nin üzerinden İbrahim Çelik adına kayıtlı sahte nüfus cüzdanı çıktı. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak Ödemiş Cezaevine konuldu.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler