HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de taksitle fuhuş!

İzmir’in Foça İlçesi’ndeki bir otelde, tuzaklarına düşürdükleri yaşları küçük kız çocukları ile kadınlara fuhuş yaptırdığı belirlenen 5 kişi jandarmanın operasyonuyla gözaltına alındı.

İzmir'de taksitle fuhuş!

Zanlıların, müşterilerine, taksit imkanı sunup, ödemeyi oteldeki pos cihazı aracılığıyla kredi kartından yaptırdığı ortaya çıktı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Foça İlçesi’nde bulunan bir otelde faaliyet gösteren şebekenin, yaşı küçük kız çocuklarıyla kadınları ağlarına düşürüp fuhuş yaptırdığı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen jandarma, geçen ekim ayından bu yana sürdürdüğü teknik ve fiziki takibin ardından şebekeyi deşifre etti. Jandarma, geçen cuma günü sabah saatlerinde, Foça ve Menemen ilçelerindeki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, şebekenin lideri olduğu belirtilen E.Y. ile şebeke üyeleri İ.Y., M.K., C.U. ve R.U. gözaltına alındı.

FUHUŞA TAKSİT İMKANI
Söz konusu otelde yapılan aramada, fuhuşa zorlanan yaşı küçük çocuklarla kadınlar da yakalandı. Öte yandan, zanlıların müşterilerine, taksit imkanı sunup ödemeyi oteldeki pos cihazı aracılığıyla yaptırdığı ortaya çıktı. Ayrıca, çok sayıda cinsel performansı arttırıcı hap ve taksitlendirmeyi gösteren pos cihazı çıktıları da ele geçirildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan 5 kişi, bugün adliyeye sevk edildi

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler