HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de trafik kazası: 1 ölü

İZMİR (İHA) - İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Alsancak semti ikinci Kordon girişi Cumhuriyet Bulvarı 164 numara önünde meydana geldi. Alsancak Gazi İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi Hüseyin Sercan Yarbaşı (14), girdiği Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nın (OKS) başarılı geçmesi nedeniyle, sınav stresini atmak için arkadaşları ile birlikte Alsancak'ta gezintiye çıktı. İkinci kordon ışıklarda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Yarbaşı, Konak istikametinden Alsancak istikametine seyreden Arda Bayır (21) yönetimindeki 35 NCB 66 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yarbaşı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayı duyarak hastaneye gelen Hüseyin Sercan Yarbaşı'nın annesi Zehra Yarbaşı ve Babası Bülent Yarbaşı sinir krizleri geçirirken, yakınları evin tek çocuğu olan Sercan Yarbaşı'nın sabah sınava girdiğini ve Bilgisayar Mühendisi olmak istediğini belirttiler.

Kazadan sonra gözaltına alınan ve bir kuyumcu dükkanında çalıştığı belirtilen sürücü Arda Bayır'ın yapılan kontrollerde alkolsüz olduğu belirlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler