HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçan kurbanlık dana gözlükçüde yakalandı

Denizli'de sahibinin elinden kurtulan kurbanlık dana, bir süre kaçtıktan sonra girdiği gözlükçüde yakalandı.

Kaçan kurbanlık dana gözlükçüde yakalandı

Bahçelievler Mahallesi'nde sahibi Zeki Özer'in elinden kurtulan kurbanlık dana, kaçmaya başladı. Yaklaşık dört kilometre giden dana, caddelerde ve sokak aralarında sahibini peşine taktı.

Son olarak Saraylar Mahallesi'nde bir otoparka girip çıktıktan sonra Hakal Elçi'ye ait gözlükçü dükkanına dalan dana, işyeri çalışanlarını korkuttu. Çalışanlar, kendilerini arka bölüme kilitledi. Çok sayıda vatandaş da gözlükçünün etrafına toplandı. Dananın sahibi Zeki Özer ile kendisine yardım eden Erol Baydemir, mağazaya girerek danayı yakaladı. Ayakları bağlanan dana, daha sonra götürüldü.

Gözlükçü mağazasının sahibi Hakan Elçi, dananın mağazaya girmesiyle büşük şok yaşadıklarını belirterek, "Kurbanlık danayı karşımızda görünce şaşırıp, kendimizi arka bölüme attık. Mağaza içinde dolaşıp durdu. Hayvan kovalanırken, yara almış. Yerler hep kan oldu. İşyerinin içinde dolaşıp durdu. İşyerinin içindeki aynada kendisini görünce birkaç defa boynuz attı. Ancak ayna kırılmadı. Daha sonra dana işyerinden çıkarılarak yakalandı ve sahipleri götürdü" dedi.

(DHA)

En Çok Aranan Haberler