HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de binlerce kişi arasında tecavüz etti

Kadıköy'de 20 yaşındaki P.K., iş hanı tuvaletinde tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis, 'yardım etme' bahanesiyle genç kıza tecavüz ettiği ileri sürülen 17 yaşındaki şüpheli H.A.'yı gözaltına aldı.Öte yandan, iş hanının çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerinde H.A ile P.K.'nın iş hanına doğru ilerledikleri, 7 dakika sonra ise P.K ve H.A.'nın peş peşe iş hanından çıktıkları görülüyor.

Kadıköy'de binlerce kişi arasında tecavüz etti

Olay gece saat 00.30 sıralarında Kadıköy Osmanağa mahallesinde bulunan bir iş hanında meydana geldi. İddiaya göre sağlık çalışanı P.K (20) sokak üzerinde seyyar kahve satışı yapan yere geldi. Burada bir fincan kahve içen genç kadın, kahvecide çalışan H.A.'ya tuvaletin yerini sordu. 17 yaşındaki H.A., yakında bulunan iş hanının içinde tuvalet olduğunu kendisinin de götürmekte yardımcı olabileceğini söyledi.

AĞLAYARAK ÇIKTI

Bunun üzerine P.K. ile H.A. iş hanına gitti. Bir süre sonra ağlayarak iş hanından çıkan P.K.'nın yanına çevre esnafı geldi. P.K., H.A.'nın tecavüzüne uğradığını anlatması üzerine olay polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, P.K.'yı polis merkezine götürdü. Genç kızın şikayeti üzerine H.A. yakalanarak gözaltına alındı. P.K.'nın poliste verdiği ifadede, H.A.'nın kendisine bıçak tehdidiyle tecavüz ettiğini söylediği öğrenildi. H.A.'nın ise genç kızla kendi isteği üzerine birlikte olduklarını söylediği kaydedildi. H.A.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan iş hanının çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerinde H.A ile P.K'nın iş hanına doğru ilerlediği görülüyor. 7 dakika sonra ise P.K ve H.A. peşpeşe iş hanından çıkıyor. (DHA)


En Çok Aranan Haberler