HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de hırsız avı

Kadıköy'de, polisin 2 gündür takibe aldığı 3 şüpheli, bir apartmandaki 2 dairenin kapı göbeklerini söktükten sonra binadan çıkerten karşılarında polis ekibini buldu.

Kadıköy'de hırsız avı

Sahrayı Cedid Mahallesi, Atatürk Caddesi, Mescitli Çıkmaz Sokak 10 numarada bulunan Servet Apartmanı'nda meydana gelen olay şöyle gelişti: Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı polisler, Kadıköy ve civarında son günlerde çok sayıda evde hırsızlık olayı meydana gelmesi üzerine harekete geçti. Hırsızları yakalamak için kurulan ekip, 06 FG 5266 plakalı kiralık otomobili kullanan sürücü ile içindeki 2 kişiyi şüphe üzerine takibe aldı.

KISKIVRAK YAKALANDI

Otomobildeki kişilerin aracı durdurarak Servet Apartmanı'na çıkması üzerine polis bina önünde önlem aldı. Bir süre sonra 3 şüpheli apartmanın kapısından çıkınca, karşılarında polis ekibini buldu. Silahlarını çeken polisler ile zanlılar arasında kovalamaca başladı. Kovalamaca sokak sakinlerine de heyecan dolu anlar yaşattı. Çıkmaz bir sokağa giren şüpheliler, park halindeki araçların üstüne basarak duvarın üstünden atlayıp kaçmayı başladı. 2 şüpheli kayıplara karışırken, asker firarisi olduğu belirlenen ve çok sayıda sabıka kaydı bulunan 26 yaşındaki Mehmet Güneş kıskıvrak yakalandı.

ARAÇTA TORNAVİDA VE BOZUK PARALAR ELE GEÇİRİLDİ

Elleri kelepçelenen Mehmet Güneş ekip otosuna bindirilerek gözaltına alındı. Servet Apartmanı'na giren polisler, Hediye Kalemköy'e ait 7 numaralı daire ile Fettah Ege'ye ait 12 numaralı dairelerin kapı göbeklerinin söküldüğünü gördü. Daire sakinleri ile temasa geçen polis, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin parmak izi almasının ardından daireye girdi. Dairelerden bir şey çalınıp çalınmadığı, daire sahiplerinin evde yapacağı incelemeden sonra belli olacak.

Bu arada, kiralık otomobili de inceleyen polis, araçta çok sayıda bozuk para ile kapı göbeklerini sökmekte kullanılan tornavida ve çeşitli malzemeler ele geçirdi.

Polis, kimliklerini tespit ettiği 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler