HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de işadamına "kadınlı" tuzak

Kadıköy'de 68 yaşındaki işadamına "kadınlı tuzak" kurarak zorla evine girip para ve banka kartlarını gasp eden biri kadın 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Suçlarını itiraf eden şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Kadıköy, Caferağa Mahallesi'nde 26 Mart 2014'te meydana gelen olayda polise başvuran işadamı M.A. evine gelen maskeli kişiler tarafından gasp edildiğini söyledi. Polise ifade veren M.A. bir kafeteryada tanıştığı bir kadını evine çağırdığını içeri girmelerinden kısa süre sonra çalan kapıyı açtığında maskeli iki kişiyle karşılaştığını söyledi. İçeri giren kişilerin kendisini dövdüğünü, bıçak göstererek ölümle tehdit ettiğini anlatan M.A.şüphelilerin daha sonra 3 bin lira parası ile nüfus cüzdanı ve şifresini zorla aldıkları banka kartları ile birlikte kaçtıklarını anlattı. M.A. ifadesinde "Eve gelen kadın da onlarla birlikteymiş. Kadın da onlarla birlikte kaçtı." dedi.

Polis tarafından başlatılan soruşturmada olayı gerçekleştiren C.K. (32), Ö.U. (32) ile N.D.(20) adlı kadın, yakalandı. Kadın şüpheli N.D.'nin işadamı M.A. ile dostluk kurarak evine gittiği ve daha sonra dışarıda bulunan arkadaşlarına kapıyı açtığı öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler