HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de lüks otomobil yolcu otobüsüne çarptı

İstanbul Kadıköy’de belediye otobüsüne arkadan çarpan lüks otomobilin içindeki 1’i kadın 2 kişi sıkışarak ağır yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bir kötü haber de Kütahya'dan geldi. Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün devrilmesi sonucu 9 kişi yaralandı

Kadıköy'de lüks otomobil yolcu otobüsüne çarptı

D-100 Karayolu Bostancı Köprülü Kavşağı Ankara Yönünde bulunan otobüs duraklarına yanaşan İstanbul Otobüs AŞ’ye ait belediye otobüsüne lüks bir otomobil arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile sürücü K.Y. ve otomobilde bulunan D.A. sıkışarak ağır yaralandı. Otobüsün sürücüsü ve içindeki 10 kadar yolcu kazayı yara almadan atlattı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralıları sıkıştıkları otomobilden çıkararak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına aldı.

KÜTAHYA'DAN DA KÖTÜ HABER

Kütahya'da yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün devrilmesi sonucu 9 kişi yaralandı

Bugün saat 07.00 sıralarında Kütahya-Eskişehir karayolunun 29'uncu kilometresinde meydana gelen olayda, Denizli'den İstanbul'a giden M.I. yönetimindeki minibüs, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü yitirince şarampole devrildi.

DHA'nın haberine göre; Kazada, minibüs sürücüsü ile birlikte toplam 9 kişi yaralandı. Yoldan geçen araç sürücülerinin ihbarı üzerine 112 acil servis, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Minibüs içerisinde sıkışan yaralılar ekipler tarafından çıkarıldı. 9 yaralı, ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler