HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'deki vahşetin görüntüsü ortaya çıktı

Kadıköy'de bir apartman görevlisini darp ederek öldüren 3 zanlı yakalandı. Saldırganların apartman görevlisini sopa ve tekmelerle döverek öldürdükleri o anlar kameralara yansıdı.

Olay Kadıköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; cadde üzerindeki bir dükkana hırsızlık için girmeye çalışan 4 kişiyi gören bir apartmanın güvenlik görevlisi Osman Karabulut, şahıslara müdahale etti.

Silahlı ve sopalı oldukları öğrenilen 4 saldırgan Karabulut'u kovaladı. Bu sırada hırsızlardan 3'ü cadde üzerinde yere düşen apartman görevlisini darp etmeye başladı. Hırsızların sopayla dövdüğü Osman Karabulut, aldığı darbelerle ağır yaralanarak, beyin kanaması geçirdi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen ambulansla Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Karabulut, hayatını kaybetti.

MALTEPE'DE YAKALANDILAR

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri havaya silahla ateş açtıktan sonra bir markete giren Oğuzhan T.'yi yakaladı. Şüpheli Oğuzhan T.'nin market raflarının altına attığı ruhsatsız silah ile buna ait bir şarjör ve darp olayında kullanılan sopa da aramalarda ele geçirildi. Olayın ardında kaçan Cem D. ve Meriç A.'yı Maltepe'de saklandıkları adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin, "uyuşturucu madde ticareti", "iş yerinden hırsızlık", "oto hırsızlığı", "kasten yaralama" gibi suçlardan kaydı oldukları öğrenildi. Yakalanan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilirken, kaçan dördüncü şüpheli Anıl Y.'yi ise arama çalışmaları sürüyor.

OLAY ANI KAMERALARDA

Kadıköy'de meydana gelen vahşet, MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde katillerin apartman görevlisini kovaladıkları görülüyor.

Apartman görevlisi kaçarken yere düşüyor. Yere düşen Osman Karabulut'u 3 kişi ellerinde sopalarla ve tekmelerle döverek darp ediyor. Hırsızlardan ikisi bir süre sonra kaçarken, diğer bir kişi ise bir süre daha vurmaya devam ediyor. Daha sonra şahsın da olay yerinden hızla kaçtığı görülüyor.


En Çok Aranan Haberler