HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın doktora 10 bin liraya 'ömür' sattı

63 yaşındaki kadın doktor bir dolandırıcı tarafından, “Ömrüne ömür katacağım” yalanıyla 10 bin lira dolandırıldı.

Kadın doktora 10 bin liraya 'ömür' sattı

Aralarında doktor, emniyet müdürü, albay gibi çok sayıda kişiyi milyonlarca lira çarpan dolandırıcılar bu kez bir kadın doktoru ağlarına düşürdü. Kuşadası'nda yaşayan doktor 63 yaşındaki emekli doktor K.Y, 3 hafta önce alışveriş için mağazaları dolaşırken yanına yaklaşan 35-40 yaşlarında esmer adamın konuşma isteğini kabul edip bir süre sohbet etti.

15 GÜN SONRA ANLADI

Bugün gazetesinde yer alan bir habere göre, emekli doktor, adamın "Ömrüne ömür katacağım. Ancak bunun karşılığında kimsesizlere 10 bin lira hayır yapman gerek" sözüne inandı. K.Y, sözünde durup ertesi gün 10 bin lirayı elden teslim etti. Olaydan 15 gün sonra yaşadıklarını komşularına anlatan K.Y dolandırıldığını anlayıp polise başvurdu. Eşkâli belirlenen zanlıyı yakalama çalışmaları devam ediyor.

HİPNOTİZE ETTİ K.Y.

ifadesinde, bu şekilde dolandırılmasını kabullenemediğini söyledi. Emekli doktor "Yıllardır yaşlıya gence şifa ve bilgi dağıttım. Bu kişinin beni hipnotize ettiğine inanıyorum. Verdiğim paraya üzülmüyorum, tek üzüntüm ona bu kadar çabuk kanmış olmam. O haine kandığım için kariyerimden utanıyorum. Dolandırıldığım gün biraz hastaydım. Aldığım ilaçlardan doğru düşünemedim" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler