HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın düşmanına meydan dayağı

İstiklal Caddesi'nde bir kadını yerlerde sürükleyen adam, sonunda kadına yardım için gelenler tarafında dövüldü. Uşak'ta da kadına şiddet girişimi kameraya yansıdı. İşte o olaylar...

O anlar bir cep telefonu kamerasına takıldı.

Saat 04.00... Yer İstiklal Caddesi.. Önceki gün yolu buradan geçen bir kişinin kamerasına yansıyan görüntüde genç bir adam yerdeki kadını önce kaldırıyor, sonra sürüklemeye başlıyor.

ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR AMA BAŞARAMADILAR

O sırada yoldan geçen 2 kadın, adama müdahale ederek kadını kurtarmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor.Bağırarak konuşan ve dengesini sağlayamadığı görülen adam, kadını İstiklal Caddesi'nin ara sokağına yöne zorla sokuyor.Bu kez sokaktaki bir başka kişi, bir erkek araya girmeye kadını adamın elinden almaya çalışıyor ama o da başarılı olamıyor.

KADININ YARDIM ÇAĞRISINA KALABALIK BİR GRUPTAN YANIT GELİNCE..

Kadın bu sırada çevredekilerin dikkatini çekmeye, onlardan yardım istemeye devam ediyor. Sokakta sayıları artan kişiler bir araya gelip adama etkili şekilde müdahale ediyor.Bu sırada fırsatını yakalayan, ve saatlerdir eziyet gördüğü adamın elinden kurtulan kadın gözden kayboluyor.

BİRKAÇ DAKİKA ÖNCE ŞİDDET UYGULUYORDU, ŞİDDETİN MAĞDURU OLDU

Manzara bu dakikadan sonra tamamen farklı bir hal alıyor. Birkaç dakika önce kadına şiddet uygulayan adam, bu kez 5 kişinin öfkeli müdahalesiyle karşı karşıya kalıyor. Tekmelenen, sırtına ve yüzüne aldığı darbelerle afallayan adam yere düşüyor ve uzun süre oradan kalkamıyor.

ONUN YARDIMINA DA GELENLER OLDU

Adamı bir kaç dakika içinde yere düşüren kişiler uzaklaştıktan kısa süre sonra olay yerinden geçen kişiler bu gez yerde yatan adama yardım ediyor. Önce yolun kenarına çektikleri yaralıya ilk yardım yapmanın yollarını arıyorlar.

Uşak'ta Kadına Şiddet Girişimi Kameraya Yansıdı

Uşak'ta eli bıçaklı şahıs takip ettiği iki kadına saldırdı. Kadınlar, magandadan attıkları çığlıklar sayesinde kurtuldu. O anlar amatör kameraya yansıdı.

Uşak'ta geçtiğimiz Pazar günü saat 02.00 sıralarında eli bıçaklı bir kişi bir süre takip ettiği iki kadına saldırı girişiminde bulundu.

Kadınlar, şehir magandasından attıkları çığlıklar sayesinde kurtulurken,o anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

"ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN"

İslice Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde yürüyen iki kadın, bir otomobil tarafından takip edildi. Otomobilden inen kimliği belirsiz bir kişi, kadınlara elindeki bıçakla hakaret ederek saldırı girişiminde bulundu. Kadınlardan biri omzundaki çantayı yere atarak otomobilden inen eli bıçaklı kişiye 'Allah aşkına yardım edin' çığlıkları ile direnmeye çalıştı.

VATANDAŞLAR EL UZATTI

Çaresiz kadının çığlılarını duyan çevredeki vatandaşlar, kadınların yardımına koştu. Çevredekilerin durumu polis ekiplerine bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisleri gören eli bıçaklı saldırgan, bıçağını cebine koyarak olay yerinden kaçtı

O ANLAR AMATÖR KAMERAYA YANSIDI

O anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde iki kadın elinde bıçak olan bir kişi tafından takip ediliyor. Bir süre sonra elinde bıçak olan kişi kadınların üzerine yürüdüğü görülen görüntülerde, kadınlardan biri kaçarken, bir diğeri de çığlık atarak çevredeki vatandaşlardan yardım istiyor.

Vatandaşlar elinde bıçak olan kişiyi sakinleştirmeye çalışırken, olay yerine polisekiplerinin gelmesiyle elinde bıçak olan kişi koşarak kayıplara karıştığı kameralar tarafından kaydediliyor.

POLİS PEŞİNE DÜŞTÜ

Polis, amatör kamera görüntülerini inceleyerek kaçan saldırganın peşine düştü. Saldırıya uğrayan iki kadının ifadesine başvuran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler