HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kağıthane'de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Kağıthane'de bir otomobil ile aynı istikamette seyreden kamyon çarpıştı. Feci kazada otomobilin içinde bulunan iki kişi hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan bir kişi ile kamyon sürücüsü yaralandı

Kaza saat 04.30'da D-100 Karayolu Çağlayan Mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu, Topkapı istikametinde ilerleyen Muhammet Kabacıoğlu'nun kullandığı 34 BZV 46 plakalı kamyonet ile aynı yönde giden Mehmet Bozkuş'un kullandığı 34 DT 1402 plakalı otomobil Çağlayan mevkinde bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil, sandalye yüklü olan kamyonetin altına girdi. Kamyonetteki sandalyeler yola saçılırken otomobildeki 3 kişi araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde otomobil sürücüsü Bozkuş (24) ile aynı araçtaki Bengi Sevilir'in (19) hayatını kaybettiğini belirlerken otomobildeki Sabine Üşenmezbaş (19) ile kamyonet sürücüsü Kabacıoğlu yaralandı.

Kabacıoğlu Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Üşenmezbaş ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri araçta sıkışarak hayatını kaybeden Bozkuş ve Sevilir'in cesetlerini sıkıştıkları yerden çıkardı. Kaza nedeniyle D-100 karayolu Edirne istikameti bir süre trafiğe kapandı. Cesetler cenaze aracıyla Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis,kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler