HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kağıthane'de TIR dehşeti

Kağıthane’de sürücüsünün inşaat önüne park ederek cuma namazına gittiği TIR, bilinmeyen bir nedenle yokuş aşağıya kayarak bir eve girdi.

İSTANBUL (İHA) - Kaza, öğle saatlerinde Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Karakol Sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre; 06 K 7980 plakalı TIR’ın sürücüsü Abdullah Osman mahallede bulunan bir apartman inşaatına alçı getirdi. Sürücü Osman’ın TIR’ı yokuş aşağıya park etmesinin ardından, inşaat işçileri malzemeleri indirmeye başladı. Ancak bu sırada sürücü Abdullah Osman, TIR’ı park halinde bırakarak Cuma namazına gitti. Bu sırada bilinmeyen bir nedenle kaymaya başlayan TIR, yaklaşık 300 metre aşağıda bulunan eve çarptı. Çarpmanın etkisiyle evinde çocuklarıyla birlikte kahvaltı eden Selamet Çiftçi paniğe kapıldı. Daha sonra cuma namazı sonrası olay yerine gelen sürücü Osman’a vatandaşlar tepki gösterirken, polis ekipleri ise sürücü Osman’ı gözaltına alarak emniyete götürdü.

Öte yandan TIR’ın yokuş aşağıya kaydığı sırada park halindeki araçlara da zarar verdiği gözlendi. Evde bulunan Selamet Çiftçi, “Ödüm koptu nasıl dışarı kendimizi attık bilmiyoruz. Nasıl oldu bilmiyorum” dedi. Sürücü Abdurrahman Osman ise, tedbirlerini almasına rağmen kazanın olduğunu söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler