HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kağıthane'deki 4 cesedin sırrı çözüldü

Kağıthane’de silah sesleri üzerine bir eve giren vatandaşlar 4 kişiyi tabancayla vurulmuş halde buldu.

Sağlık ekipleri Agah Demir, Yasemin Demir ve Erkan İhsan Engin’in cesetleriyle karşılaştı. Ağır yaralan 3 aylık hamile Kübra Kalaycı’nın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, saat 03.00’da Gürsel Mahallesi Yücel Sokak’ta bulunan 2 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. İddialara göre, Agah Demir’e ait daireden gelen silah sesleri üzerine sokak sakinleri kapıyı kırarak eve girdi. İçeride 4 kişiyi kanlar içerisinde yatarken bulan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 41 yaşındaki Yasemin Demir, eşi Agah Demir ile damadı Erkan İhsan Engin’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı 3 aylık hamile 17 yaşındaki Kübra Kalaycı ise olay yerindeki ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Erkan İhsan Engin ile evlilik hazırlığında olan Kalaycı burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 4 kişinin cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tp Kurumu morguna kaldırıldı.

SİLAH SESİNİ DUYUNCA KAÇIP KURTULDU

Olay sırasında odasında uyuyan ve silah sesleri üzerine gizlice dışarı kaçan 12 yaşındaki Fatih Kalaycı annesi, üvey babası, ablası ve eniştesinin öldüğü haberi üzerine göz yaşlarına boğuldu. Saldırıdan kaçarak kurtulan Fatih Kalaycı polis tarafından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olay Yeri inceleme ekipleri evde detaylı inceleme başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

SIR PERDESİ ARALANIYOR

Kağıthane'de cinnet getiren Erkan İhsan Engin 3 aylık hamile eşini, kayınvalidesi Yasemin Demir'i, kayınpederi Agah Demir'i silahla öldürdükten sonra intihar etti. Çevredeki görgü tanıkları geçtiğimiz günlerde zanlının, eşi ve ailesi ile tartıştığı ve onları ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.

Olay dün gece Gürsel Mahallesi Yıldız Sokak'ta saat 03.00 sıralarında gerçekleşti. Silah sesleri üzerine bir eve giren vatandaşlar 4 kişiyi tabancayla vurulmuş halde buldu. Olay yerine çağrılan polisler inceleme delil araştırması yaptı. Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cinayetin üzerinden saatler geçmesinin ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, Erkan İhsan Engin'in nikahsız yaşadığı iddia edilen eşi 17 yaşındaki Kübra Demir ile şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve Kübra Demir'in eşinden gördüğü şiddet sebebiyle annesi Yasemin Demir'in evine sığındığı öğrenildi. Nikahsız yaşadığı eşini ikna etmek için kayınvalidesinin evine gelen Erkan İhsan Engin, eşini geri dönmesi konusunda ikna edemeyince tartışmaya başladı. Cinnet getiren Erkan İhsan Engin yanında getirdiği silahla dehşet saçtı. Önce 3 aylık hamile olan Kübra Kalaycı'ya ateş eden Erkan İhsan Engin, kayınpederi Agah Demir, kayınvalidesi Yasemin Demir'i öldürdü.

Kafasına tek el ateş eden Erkan İhsan Engin olay yerinde hayatını kaybetti. Bu arada 12 yaşındaki Fatih Demir ise olay esnasında yan odaya kaçarak, saldırıdan kurtulduğu belirtildi. Erkan İhsan Engin'in eşi için "Çok kızıyorum, sizi öldüreceğim." dediğini öne süren komşuları Turan Karkın, "Kendisi fayans işi yapıyordu. Asabi biriydi. Bir kötülüğünü görmedik. Silah sesini saat 03.00 gibi duyduk. Ben birkaç el silah sesi duydum." dedi. Bu arada cinayetin ardından Erkan İhsan Engin ile Kübra Demir'in birlikte çekilmiş olduğu nikah fotoğrafları kaldı. Başka bir fotoğraf karesinde ise ölen dört kişi ile katliamdan kaçan 12 yaşındaki Fatih Demir'in aynı karede yer alması dikkat çekti. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. (DHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler