HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kağıthane'yi sel vurdu! Araçlar toprağa gömüldü

İstanbul Kağıthane'de etkili olan sağanak yağış rögarı taşırdı. Rögardan taşan suların sürüklediği molozlar 3 otomobili toprağa gömdü

İstanbul'da haziran ayında yağmur çilesi yaşandı.

Öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağmur Kağıthane Hamidiye Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde bir rögarı taşırdı. Rögardan taşan yağmur suları taş ve kayaları sürükledi. Toprak kaymasının da yaşanmasıyla üç otomobil kısmen toprak altında kaldı. Ön tarafı hasar gören araçlar belediyenin iş makineleri ile kurtarıldı. Şans eseri herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda üç otomobilde maddi hasar meydana geldi. Hasar gören araç sahiplerinden Gökhan Seçinti , “Buraya istinat duvarı yapmadılar her yağmurda buraya su iniyor. Bu sefer kayalar da indi arabalar mahvoldu, hala bir şey yapılmadı. Bir sonraki yağmurda ne olur bilemiyorum. Allah'tan cana bir şey gelmedi" dedi.

Başka bir aracın sahibi Muzaffer Mimaroğlu,“Güçlü bir yağmur oldu. Orası kaydı bu tarafa garaja kadar doldu. Müteahhitlerin yaptığı iş ancak bu kadar olur duvar ne bir şey var. Daha önce 3-4 defa garajı su bastı tedbir alınmamış belediye nasıl izin veriyor. Tetkikleri nerede kontrolleri nerede kime şikayet edelim. Etsek ne olur durum gördüğünüz gibi" diye konuştu.

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler