HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahreden görüntü

Ermenek’teki maden ocağında mahsur kalan 18 işçi kurtarılmaya çalışılırken, bir traktör kasası içinde hastaneye gizli saklı getirilen tabutlar yürekleri burktu.

Kahreden görüntü

18 işçinin kurtarılması için çalışmalar son hızıyla devam ederken, dün akşam saatlerinde Ermenek’in merkezinde bulunan Devlet Hastanesi’nde de olağanüstü bir hareketlilik yaşandı.

TRAKTÖR KASASINDA TABUTLAR

Çevik kuvvet ekipleri hastane önünde barikat oluştururken, bir traktörün arkasındaki kasada tabutların olduğu görüldü.

'NORMAL ÖLÇÜDEN BÜYÜK'

Milliyet'te yer alan detaya göre; kasanın içinde normal ölçülerden büyük ve normalinden farklı tahtadan yapılmış tabutlar gizli saklı devlet hastanesine sokuldu. Tabutlar görevliler eşliğinde traktör kasasından indirildi. Tabutların tedbir amaçlı getirildiği yorumları yapılırken, sayısının 20’ye yakın olduğu öğrenildi.

ÇEVRE İLLERDEN DESTEK

Bu arada çevre illerden de gerekli incelemelerin Ermenek’te yapılabilmesi amacıyla adli tıp uzmanlarının geldiği öğrenildi.

MADENDEN SON BİLGİ

Gün boyunca kömür ocağındaki gelişmeleri takip eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, incelemelerini gece de sürdürdü.

Elvan, ilk olarak, MTA'nın sondaj vurduğu alanda çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra işçilerle bir süre sohbet eden Elvan, saat 03.00'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile tünelin sonuna kadar inerek çalışmaları inceledi.

Elvan ve Yıldız, şu ana kadar ulaşabilen noktaya giderek, çalışmaları yerinde gördü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler