HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamyenetin çarptığı bebek arabasındaki 10 aylık Hira öldü

BURSA'da, direksiyon kontrolünü yitiren kadın sürücünün yönetimindeki kamyonetin neden olduğu kazada Emine Caner yaralandı.

Kamyenetin çarptığı bebek arabasındaki 10 aylık Hira öldü

(DHA)- Bebek arabasında gezdirdiği henüz 10 aylık yeğeni Hira Genar ise, öldü. Kaza yerinde ölen Hira bebeğin kullanılamaz hale gelen bebek arabası ile oyuncak topu kaldı.

Kaza, dün gece, merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi'nde meydana geldi.Erkek kardeşinin kızı Hira'yı gezdirmek için bebek arabasına koyup dolaylaşa çıkan 35 yaşındaki Emine Caner, Bahar Sokak'ta karşılaştığı komşularıyla sohbet etmeye başladı. Bu sırada, sokağa giren Selin D., yönetimindeki 16 EU 497 plakalı kamyonetin direksiyon kontrolünü yitirdi. Kamyonet, Emine Caner ile bebek arabasına koyduğu yeğenine çarptı. Caner'in hafif yaralandığı kazada minik Hira Genar ağır yaralandı. Yakındaki bir hastaneye kaldırılan bebek, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaza yerinde parçalanan bebek arabası ile oyuncak topu kaldı. Gözaltına alınan Selin D. Nilüfer Polis Merkezi'ne götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler