HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamyon altında can pazarı

Yalova'da freni boşalan tuğla yüklü kamyon dehşet saçtı. Bir aracı parçalayıp evin duvarına çarpan kamyonun altında kalan genç, bir saat boyunca acılar içinde kurtarılmayı bekledi.

Bursa'dan tuğla getiren C.M. (36) yönetimindeki 16 VN 270 plakalı kamyon, kasasındaki yükün boşaltılması için dik yokuşlu bir sokağa park etti. Tuğlalar indirilirken yükün ağırlığı ve yokuş nedeniyle kamyonun freni boşaldı. O esnada aracın kasasında olan C.M ve tuğla indiren vatandaşlar kendilerini aşağıya atarak kurtuldu. Hızlanan kamyonun çarptığı 77 GMD 35 plakalı Uno marka otomobil de hurdaya döndü. Çarpmanın etkisi ile yan tarafa savrulan kamyon, sokakta yürümekte olan Şendoğan Kargal isimli gence çarptı. Kamyonun altına sürüklenen gencin ayakları tekerleklerin altına sıkıştı. Kamyon, yolun yan tarafındaki evin duvarına çarparak durabildi.

Çevredekiler gencin yardımına koşarken, polise ve itfaiyeye haber verildi. Gencin ayakları tekerleğin altında kaldığı için ileriye doğru bırakılamayan araç, dik sokakta yukarı doğru çekilmeye çalışıldı ancak kasasındaki tonlarca tuğlanın etkisiyle araç yerinden kıpırdamadı. Bunun üzerine olay yerine bir greyder çağrıldı. Kamyonu ön taraftan yukarıya doğru itmeye başlayan greydere vatandaşlar da destek olmaya çalıştı. Bu esnada acıdan titreyen ve sık sık çığlık atan genci arkadaşları ve mahalle sakinleri teskin etmeye çalıştı. Greyder yardımıyla kamyonun tekerleklerinin altından kurtarılan Şendoğan Kargal, Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gencin ayaklarında ciddi kırıklar olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler