HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kan donduran koca dehşeti! 2 çocuk annesini katletti

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesindeki koca dehşetinin detayları ortaya çıktı. 57 yaşındaki Kanber Gürbulak, çıkan kıskançlık tartışmasının ardından 2 çocuğunun annesi 47 yaşındaki eşi Ayfer Gürbulak’ın başına önce çekiç ile vurduğu, ardından da 8 bıçak darbesiyle öldürdüğü belirlendi.

Kan donduran koca dehşeti! 2 çocuk annesini katletti

Olay Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Evde çekiç ile fındıkkıran ve Kanber Gürbulak, bir fabrikada çalışan ve mesaiden çıkarak evine gelen eşi Ayfer Gürbulak ile kıskançlık nedeniyle tartıştı. Olay, iddiaya göre ise şöyle yaşandı. Tartışma, ardından kavgaya dönüştü ve Ayfer Gürbulak mutfaktan ekmek bıçağını aldı. Bu sırada çıkan boğuşmada Kanber Gürbulak bıçakla elinden yaralandı. Bunun üzerine öfkeli koca, fındık kırdığı elindeki çekiç ile Ayfer Gürbulak’ın başına 2 kez vurdu. Talihsiz kadın yere yığılırken, elindeki bıçakta düştü. Yere düşen bıçağı alan cani koca acımasızca eşini vücudunun çeşitli yerlerinden 8 kez bıçakladı.

"KARIMI ÖLDÜRDÜM" DEYİP TESLİM OLDU

Olayın ardından bir süre evde kalan Kanber Gürbulak, ardından polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine eve giden polis ekipleri, talihsiz kadını kanlar içinde buldu. Gelen sağlık ekipleri de Ayfer Gürbulak’ın öldüğünü belirledi. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Ayfer Gürbulak’ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İKİ OĞLUNDAN BİRİ KAYIP

Polisteki ifadesinde kıskançlık krizi nedeniyle çıkan tartışma sonrası eşini öldürdüğünü kabul eden Kanber Gürbulak, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adli Tıp’taki otopsinin ardından Kapaklı’ya getirilen Ayfer Gürbulak’ın cansız bedeni, kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi. Çiftin biri 22 diğeri 28 yaşında Doğukan ve Anıl isminde iki oğlu olduğu, Doğukan’ın 8 aydır eve gelmediği ve ailenin kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

İHA


En Çok Aranan Haberler