HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanserden ölen polise duygusal veda

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Selçuk Atcı, mide kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.

Atcı için emniyet müdürlüğünde cenaze töreni düzenlenirken, polis memurunun yakınları gözyaşı döktü.

Aslen Muğlalı olan ve 19 yıldır Denizli'de görev yapan 52 yaşındaki Selçuk Atcı bir süredir mide kanseri nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Dün akşam hayatını kaybeden Atcı için Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde bugün tören düzenlendi. Törene Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yılmaz, aile üyeleri ile Atcı'nın polis arkadaşları katıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Personel Şube'de görevliSelcuk Atcı'nın tabutu bayrağa sarılırken, aile üyelerinin oldukça üzgün oldukları gözlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Selçuk Atcı'nın özgeçmişi okundu. Son olarak Denizli Müftüsü Veysel Çakı dua ederken, edilen duaların ardından Selçuk Atcı'nın cenazesi gözyaşları içinde cenaze taşıma aracına kondu.

Evli ve iki çocuk babası Atcı'nın Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ekinanbar köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Koçakışla Mezarlığında toprağa verileceği kaydedildi. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler