HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapanma saati uyarısı yapan kafe işletmecisini bıçakladı

Bursa'nın İznik ilçesinde internet kafe işleten 30 yaşındeki Ahmet Suat Beki, kapanma saatinin geldiğini söylediği müşterisi 32 yaşındaki İsmail T. ile aralarında çıkan tartışmada bıçaklandı.

Kapanma saati uyarısı yapan kafe işletmecisini bıçakladı

Ağır yaralanan Beki, hastanede yaşam mücadelesi verirken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İznik'te, belediyeye ait işhanı altında internet kafe işleten Ahmet Suat Beki, iddiaya göre gece yarısı işyerinde bulunan İsmail T.'ye, artık kapatma saati geldiğini söyledi. Bunun üzerine taraflar arasında başlayan tartışma, dışarda kavgaya dönüştü. Belindeki bıçağı çıkartan İsmail T., Ahmet Suat Beki'yi, göğsünden ve boynundan bıçak darbeleriyle yaralayıp kaçtı. Kanlar içersin de yerde kalan Beki, çağrılan ambulans ile İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan Beki, daha sonra Bursa'da Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

'ÖLÜM ANLIKMIŞ'

Bir süre önce ve eşi hamile olan Ahmet Suat Beki'nin, bıçaklanmadan bir saat önce sosyal paylaşım sitesinde, "Ölüm anlıkmış onu anladım. insan isteyince de ölebiliyormuş. Keşke bir dönüş olabilseymiş" diye yazdığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmaya İznik Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Ahmet Suat Beki'yi bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçan ve birçok suçtan kaydı bulunan İsmail T., polis tarafından aranıyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler