HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapıyı kırıp son anda kurtardılar

Antalya'da, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Soner H.'nin şiddetine maruz kalan 25 yaşındaki Reyhan B., polis ve itfaiye ekiplerinin evin kapısı kırılarak kurtarıldı.

Merkez Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Kızılsaray Mahallesi 60 Sokak'ta sabah saatlerinde bir erkeğin kadına şiddet uyguladığı, elinde bıçak olduğu ihbarını alan polis harekete geçti.

Görgü tanıklarının kadın ve erkeğin apartmanın birinci katına çıktığını söylemesi üzerine polis, belirtilen dairenin kapısını çaldı. Kapı açılmazken, içeriden bir kadının yardım çığlıkları yükseldi.

KAPI KIRILDI

Polis, savcının talimatıyla kapının kırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerini çağırdı. Gelen ekiplerin kapıyı kırmasından sonra daireye giren polis, şiddet uyguladığı belirtilen Soner H.'yi etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri de Soner H.'nin kız arkadaşı olduğu ileri sürülen şiddet mağduru Reyhan B.'yi hastaneye götürdü.

Olay yerinde yaşananlar kamera ile kaydedilirken, komşular çiftin oturdukları eve yaklaşık 1 ay önce taşındıklarını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler